Cookies

Denna sida informerar om hur cookies (kakor) används på denna sida. Om du fortsätter att använda denna sida tillåter du vår användning av cookies.

Vad är Cookies

Cookies är små filer som din webbläsare sparar på din dator på uppdrag av sidan du besöker. Detta gör att sidan du besöker kan komma ihåg saker kopplat till dig, ex.vis dina inställningar, din historik och hålla dig inloggad.

Cookies kan sparas på din dator en kort stund (kanske bara tills du stänger ned webbläsaren) eller för en längre period, t o m år. Cookies som inte skrivits av vår sida är inte tillgängliga för oss.

Vår Cookie-användning

Denna sida använder cookies för en rad olika ändamål, bland annat:

• Registrering och sparande av inställningar. Ser bland annat till att du kan fortsätta vara inloggad och att det språk och den stil du valt sparas.
  • Statistik. Tillåter oss se lite hur folk använder sidorna för att kunna förbättra upplevelsen.
  • Annonserings-cookies (möjligen tredjeparts). Om denna sida visar annonser sparas troligen cookies för att kontrollera vilka som redan sett en annons och andra liknande saker. Dessa cookies kan vara tredjeparts-cookies och kan i så fall inte läsas eller skrivas av oss.
  • Andra tredjeparts-cookies för ex.vis Facebook eller Twitter. Dessa sparas normalt helt oberoende, så vi har ingen åtkomst till dessa.

Standard-cookies vi använder

Dessa coockies sätts normalt av forumprogramvaran.

• xf_csrf
    • Sparar en textsträng unik för dig, som används för att verifiera att det du gör på sidan faktiskt görs av dig.
  • xf_session
    • Sparar din nuvarande sessions ID.
  • xf_user
    • Sparar en för dig unik nyckel, som ser till att vi kan hålla dig inloggad när du navigerar från sida till sida.

Andra cookies och tredjeparts-cookies

Andra cookies kan användas under tiden du använder sidan för att komma ihåg information under tiden viss hantering utförs eller för att komma ihåg vissa inställningar.

Andra cookies kan sättas av tredjeparts-tjänster för att anonymt spåra vilka användare som besöker sidan eller sättas av innehåll som bäddas in på sidan, ex.vis av YouTube eller andra medie-tjänster.

Vi använder Adsense (annonser), Analytics (statistik) Custom Search (sökning) från Google på våra sidor, se mer information från Google här: Annonsering, annonsleverantörer och här Så använder Google information från webbplatser eller appar som använder våra tjänster. Som google-användare kan du själv påverka vilka annonser som visas för dig. Vi använder även tjänster från facebook, twitter, google och microsoft för att underlätta skapande av användarkonton samt inloggning för våra användare.

Ta bort/förbjud cookies

Hantering av cookies och cookie-inställningar sker via din webbläsares inställningar. Nedan finner du info om hur det går till i olika populära webbläsare:

Mer information om cookies

Det finns en hel del information om cookies och hur man blockerar dem på internet, en plats är den engelska motsvarigheten till Datainspektionen ICO:s Cookie-sida.

Hästar nu

Övrigt nu

Dagbok

• Imorgon gäller det

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Rekommenderas av Google: