Om oss

Om Bukefalos

Bukefalos är Sveriges största och mest aktiva hästsida på internet.

Sidan har skapats av Gunnar Eriksson och hans företag Shero, som också vidareutvecklar, driver och sköter den med god hjälp av ett antal frivilliga användare.
Denna hästsida som sedan knappt 20 år tillbaka heter Bukefalos startades redan 14 maj 1996.

Vanliga frågor om Bukefalos och hur de olika delarna av sidan fungerar hittar du svar på under forumet Bukefalos.

Statistik

Lite statistik för april 2020:
över 938 000 sessioner
drygt 2,8 miljoner sidvisningar
över 547 000 användare
allt enligt Google Analytics.

Demografi

Ålder

Kön

Ålder

Hund

Stall

Boendeform

Utbildning

Inkomst

Arbetssituation

Personer i hushållet

Hästmänniska och Häst

Hästavel och Grenar

Hund, Katt och Andra djur

• Hönstråden

Allmänt, Fritid och Barn

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

• Stallapp sökes!