Sekretesspolicy

Sekretesspolicy för Bukefalos

Vi arbetar hårt för att skydda och respektera din integritet. Om du har frågor om dina personuppgifter kan du kontakta oss.

Vilken typ av data vi samlar in

Den typ av data vi samlar och hanterar inkluderar:

• Ditt namn eller användarnamn.
  • Din e-postadress.
  • Din IP-adress.

Mer data kan sparas om du väljer att dela den, som i de övriga fälten under din användarprofil.

Vi sparar vissa eller alla delar av denna information i följande fall:

• När du skapar ett användarkonto på sidan.
  • När du fyller i kontaktformuläret.
  • När du surfar runt på sidan. Se "Cookie-policyn" nedan.
  • När du fyller i fält på din användarprofil.

Vad vi använder data till

Vi kan använda dina personuppgifter på följande sätt:

• För att du skall kunna skapa ett användarkonto och skriva in innehåll på sidan.
  • Vi kan använda din e-postadress för att informera om vad som händer på sidan.
  • Din IP-adress sparas när du gör vissa saker på sidan. Din IP-adress visas aldrig publikt.

Andra sätt vi kan använda dina personuppgifter

Förutom att informera dig om aktivitet på sidan som kan vara relevant för dig, kan det ibland vara lämpligt att informera alla användare om något viktigt via e-post. Du kan välja att ta emot sådan e-post eller inte under din användarprofil.

Vi kan samla in information som inte är personuppgifter under tiden du använder sidan. Det kan handla om teknisk information som vilken webbläsare eller typ av enhet du använder för att titta på sidan. Denna information samlas in för att kunna analysera och spåra antalet besökare på sidan.

Vi kan i vissa fall komma att behöva lämna ut eller spara dina uppgifter när vi anser att det är nödvändigt för att:

• Följa lagen eller rättslig process och ge ut information till polis och andra behöriga myndigheter.
  • Skydda våra användare, exempelvis för att förhindra skräppost eller bedrägeriförsök.
  • Hantera och upprätthålla säkerheten för våra tjänster, däribland att förhindra eller stoppa en attack på våra system eller nätverk.

Glesys AB som sköter om vår server är därav Personuppgiftsbiträde åt oss.

Hur vi skyddar din data

Vi arbetar hårt på att se till att all information du lämnar till oss är säker. För att minimera risken för otillåten åtkomst arbetar vi med olika säkerhetsåtgärder för att hindra åtkomst och säkra upp den information vi sparar.

Cookie-policy

Cookies eller kakor är små textfiler som placeras på din dator av webbservern, de gör det möjligt för oss att erbjuda olika funktionalitet på sidan som att kunna logga in och komma ihåg vissa inställningar.

Vi har en mer detaljerad cookie-policy och mer information om cookies vi använder på denna sida.

Rättigheter

Du har rätt att få ut de personuppgifter vi har om dig. Om du vill ha det kontakta oss. Om du anser att de uppgifter vi har är ofullständiga eller felaktiga kan du kontakta oss och be oss komplettera eller rätta informationen.

Du kan även begära radering av dina personuppgifter. Kontakta oss om du vill få dina personuppgifter raderade.

Accepterande av denna policy

Fortsatt användande av denna sida vittnar om att du accepterar denna policy. Om du inte accepterar denna policy ber vi dig att sluta använda denna sida. När du skapar ett användarkonto på denna sida kommer det krävas att du accepterar denna sekretesspolicy.

Ändringar i denna policy

Vi kan göra ändringar i denna policy när som helst. Du kan behöva granska och åter godkänna den om den ändras i framtiden.

Analytics

We use the newest version of Google Analytics (Google Analytics 4), which is privacy-focused (things like IP addresses are not logged or stored and no personally identifiable information is used). This allows us to better understand how users use the site so we can improve their experience. Better Analytics is an addon we use that was developed by I/O Labs, a search engine used to combat fraud.

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

• Försäkring - igen
  • Vackraste hundrasen
  • Uppdateringstråd 29

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka