Relationer Alla våra misslyckade ragg och ligg

Och eftersom jag tog mig ton får jag väl bjuda på en historia också. :angel:

Unga, glada Sel har raggat på en långhårig kille på en hårdrockspub ett tag men sedan vinglat ut och bäddat ned sig i närheten av busshållplatsen för att åka hem med morgonbussen - vaknar av att nämnda långhår medelst kompisar för ett himla liv när de väntar på skjutsen hem.
Sagt och gjort - jag får också skjuts hem. Till långhåret. Med hans mamma. Han bor fortfarande hemma.
Väl isäng på vindsvåningen väntar han inte på att dra fram kardborrebindningarna som sitter vid varje sängstolpe och där han vill att jag ska binda honom. Lite väl kinky för en första träff tycker jag som inte är det minsta kåt på Dom, men eftersom jag är glad och full spelar jag med en stund, sitter på honom och yadayada.... jag har aldrig varit MED om någonting så torrt och tråkigt i hela mitt liv! Men så börjar han så småningom nicka mot TV'n i ena hörnet. Oh YES tänker jag - han har PORRFILM!
Jag klämmer igång TV'n, men nej.. ingen porrfilm. Han fortsätter nicka mot TV'n och det slutar med att jag lyfter upp en avlång, polerad, amerikansk staty från hyllan ovanför..... vad han sedan trodde att jag skulle göra med den vette sjutton, men han fick plötsligt mål i mun och utbrast nästan i panik: "Nej, NEJ för fan! Kondomerna!"
Visade sig att det visst låg ett paket där intill. :angel: Men vad sjutton, han kunde ju ha sagt det från början.
Hur som helst hade vi astrist sex. När jag vaknade gick jag ned i köket och pratade med mor hans medan han duschade. De hade en jättefin pudel som hette Lukas, och hon skjutsade mig till busshållplatsen efteråt.
 
Var ute på dansgolvet och började plötsligt hångla med en söt tjej där. Vi dansade, hånglade och hade det trevligt ett par timmar innan vi gick ut för att prata. Hon började prata om skolan, visade sig att det var gymnasiet och hon bara var 18 år. Jag var 28 år gammal då.. Vi gick INTE hem tillsammans, jag gick hem och skämdes..
 
För ett antal år sedan så började jag prata med en kille i en grannstad via någon dejtingsida, han var jättetrevlig att skriva med och vi pratade i telefon och jag fick tom lite fjärilar i magen av honom.
Ett telefonsamtal vi hade började han styra in på ämnet klockor för att det bästa han visste var stora klockor på tjejer, han började tom stöna och flåsa medan han var uppslukad av sitt prat om hur sexigt det var med klockor. Samtalet blev i stil med "har du sexiga underkläder på dig? Flämt flås"
Men jag lyckades styra bort honom från det, lite lätt konfunderad över det hela.
Men han var ju trevlig och verkade bra på alla sätt och vis, förutom det konstiga sexsnacket, så vi bestämde dejt.
Han skulle komma till min stad och vi skulle ses på stan och han skulle bjuda mig på middag, när dagen närmade sig så kom det fram att han inte hade något körkort och kunde inte ta sig till mig men skulle jag kunna komma till hans stad så skulle han bjuda på fika på ett café.
Hm, där blir man tveksam när man bor ca 7 mil bort och dessutom på landet dit inga bussar går men okej, jag satte mig i bilen och körde till honom. Pga omständigheter så blev jag sen och när jag meddelar honom det så blir han jättesur, där tänkte jag vända om för att allting började kännas jättekonstigt, men jag var ju ändå på väg.
Väl framme så var han inte kvar på caféet vi skulle ses på utan hade gått till biblioteket. Okej, jag åkte dit och mötte då en människa som fick mig att bara vilja vända på klacken och gå, just nu minns jag inte exakt vad det var men allting, hela känslan var bara fel. Hela hans uppenbarelse kändes bara så fel för mig.
Men vi satt och pratade en stund och det gick inte så lång tid innan han väldigt högljutt inne på biblioteket började prata om sex och hur VIKTIGT DET ÄR MED SEX och jag ville bara sjunka genom jorden, ingen kan ha ungått att höra och så kom han in på klockor igen, lika högljutt och stånkande flåsande, på ett bibliotek fullt i folk.
Och för att få tyst på honom så sa jag nånting om att vi kan väl gå ut till min bil och hälsa på min hund "nää jag är allergisk" säger han då och DÅ var det tack och hej för min del.
Jag tror att det som störde mig mest var att han hela tiden vetat att jag hade massor med djur så varför?!
:cautious:
 
En internetdejt åkte 60 mil för att hälsa på, kom upp och bodde på hotell en helg och vi umgicks och hade trevligt, ingen direkt attraktion dock men trevligt och definitivt potential till något bra.
Nästa gång han kom upp så skulle han bo hos mig och vi hade från början sagt att han skulle sova på soffan.
Han skulle stanna från fredag till söndag, när jag vaknade på lördag morgon hade han gett hästarna frukost och släppt ut dom och skrivit en lapp där det stod att han var så besviken över att jag inte hade tagit hans hand när vi såg film på kvällen så han åkte hem.
Men han hade ju inte ens försökt ta min hand heller.
:confused:
 
Var ute på dansgolvet och började plötsligt hångla med en söt tjej där. Vi dansade, hånglade och hade det trevligt ett par timmar innan vi gick ut för att prata. Hon började prata om skolan, visade sig att det var gymnasiet och hon bara var 18 år. Jag var 28 år gammal då.. Vi gick INTE hem tillsammans, jag gick hem och skämdes..
Apropå det så stötte jag ihop med en gammal kurskamrat på stan igår. Hon förförde mig när jag var ca 25. Jag trodde hon var ca 35. Många år senare fattade jag av en slump att hon snarare är 20 år äldre än jag. Och igår upptäckte jag att jag fortfarande tycker att hon borde skämmas, men inget tyder på det.
 
En av de värre mötena när jag nätdejtade;

En kille som bodde i sthlm, många fina bilder bjöd han på innan. Han hade bra jobb och såg städad ut. Det var svårt att få till en träff men efter några månader tog jag bilen upp till honom.

Möttes av en kille som inte såg ut som på bilderna och de kröp fram att han var äldre än han sagt och bilderna var gamla...
Orange var han med då han var bodybuilder och när vi kom upp till hans lägenhet höll jag på att spy. Pytteliten med bara en madrass på golvet utan lakan där allt var färgat av den där sprayen de har när de tävlar :crazy:

Trodde vi skulle gå ut och äta men han fråga om vi inte bara kunde köpa något på ica. Först o främst tog vi hans bil som var lika sunkig som lägenheten och vi hann väl knappt starta innan vi var framme. Vilket kändes högst onödigt. Väl där plockade vi ihop lite saker men när vi kom till kassan hade han inga pengar.. så jag betalade.

Kom tillbaka till lägenheten och han har knappt bestick så då tog jag maten och åkte hem..
Ryser fortfarande när jag tänker på det
 
Jag kan dra till med ännu en grej. Hade pratat ett tag med en till synes reko snubbe på en dejtingsajt, och vi bestämde dejt. Han kom först till platsen och talade om för mig exakt var han stod och vad han hade på sig så att jag lätt skulle se honom. När jag kommer dit finns det dock ingen där och inte heller i närheten, och jag tänker att han har fått kalla fötter och stuckit. Jag hinner precis vända mig om för att gå tillbaka när det hörs ett högt ”hej” bakom mig. Då är det den här snubben som tyckt det var en jättebra idé att smyga upp bakom min rygg och skrämma slag på mig. Innan han säger något annat tar han en riktigt lång blick på min kropp, som om han behöver fundera på om han kan tänka sig träffa någon som ser ut som jag. Efter flera sekunder bemödar han sig med att möta min blick, och nästa sak som kommer ur hans mun är, "Jag stod och gömde mig i buskarna".

Jag vet inte varför jag inte bara gick där, men jag hade åkt en bit och var lite nyfiken på vad mer för tokigheter han kunde ta sig till. Efter ett tag kände jag dock att det fick vara nog och avbröt dejten. Då tittade han konstigt på mig och talade om för mig att han inte kände sig okej med det. :cautious: Men han gav med sig tillslut och lät mig gå ändå, vad snällt.

Efteråt blev han sur när jag inte ville träffas igen. :laugh:
 
En kompis till mig (ja, det är tack och lov en kompis på riktigt och inte en omskrivning) råkade ut för en riktigt obehaglig typ. Hon jobbar i en affär, och killen/mannen (båda är i 40-års åldern) var ofta inne och handlade. Min kompis är jäkligt bra på sitt jobb och hon får folk att trivas, och de hade väl pratat lite (hon pratar lätt med de flesta).

Sen kommer snubb-slemmet dit och vill prata med henne lite avskilt. Då säger han att han känner att de klickat och att han vill ha ett sexuellt förhållande med henne. Hon svarar att hon är väldigt gift och vill fortsätta vara det, han svarar att hennes man inte behöver få veta. När hon fortsätter säga nej försöker han ta henne på brösten.

Hon undvek honom i flera år, sen tyckte hon att han borde skämmas mer än vad hon gör, och hon sökte definitivt inte upp hans kontakt men hon sprang inte och gömde sig på lagret heller om han kom. Då kommer han fram och säger att det var länge sen han såg henne, och var det för att hon skämdes för att hon nobbade honom sist (för kanske fem år sen)? Efter det gömmer hon sig på lagret igen. Jag tyckte hon skulle säga till chefen, för det där är f-n långt över vad man ska behöva ta från en kund (någon överhuvudtaget). :mad::wtf:
 
När jag pluggar på universitetet så träffar jag en till synes sjysst kille. Han säger att han inte intresserad av förhållande, helt ok för mig för det är inte jag heller som rätt nybliven singel. Vi ligger, det var väl sådär och jag fick säga till på skarpen om skydd (var gnäll om det mitt i alltihopa). Efteråt är han skitskum, jag ska träffa en gemensam bekant då det är rätt tidigt på kvällen och ska ta med en jacka till henne (eftersom jag inte gillar färgen) och han ba: "Ja, den där ser ju alldeles för liten ut för dig.." kontrar med att sätta på mig jackan som passar alldeles utmärkt på mig och säger att han ju ta och gå hem nu. Han: "Ja, bara så du vet så vill jag inte ha nåt förhållande." Jag: "Inte jag heller, du får gå nu för jag ska iväg och träffa xxxx". Sen i skolan beter han sig skitskumt och jag hör av kompisen att han sagt att jag hänger efter honom, inte sant då jag var rätt less och tvärtom undvek honom om det gick. Vi säger väl hej mellan varven men inte mycket mer än det men efter ett tag så lägger det sig och vi kan hänga i skolan tillsammans med vår gemensamma kompis. Efter ett par månader nämner kompisen nånting om killen jag träffat då och helt plötsligt är han som en klisterlapp på mig. Nån dag senare lyckas han tränga in mig i ett hörn och typ "jag trodde att vi hade nåt på gång", "hur kan du träffa nån annan" och en massa annat om att jag vilselett honom, jag: "vi hade sex för x månader sen och vi var överens om att det inte var nåt mer" han: "men jag trodde vi hade nåt ihop" typ en massa gnäll om hur oseriöst av mig att träffa nån annan och inte tänka på honom. Efter det en massa telefonsamtal, sms m.m. osv (vi som inte haft nån kontakt innan mer än att vi sprang på varann på skolan ibland) om att jag var kärleken i hans liv m.m. :confused:
 

Mineur

Moderator
Jag var på några dejter med en kille som plötsligt gick från att sms:a flera gånger om dagen till att sluta svara på samtliga kontaktförsök. Efter 3-4 veckor sådär kom han tillbaka och försökte låtsas som att allt var som vanligt. Jag var dock rätt trött och besviken på honom vid det här laget och bad honom med några icke så väl valda ord att lämna mig ifred, varpå han svarar "Inga problem". Och det var liksom det - ingen ursäkt eller försök till försvar eller någonting!

Två veckor senare hade han letat upp mig på Messenger (efter att ha tagit bort mig som Facebook-vän, så han hade verkligen letat aktivt) och skickade en bild på Doris från Hitta Nemo. Inget mer. Jag ignorerade, men ytterligare några dagar senare fick jag en bild på Nemo. Jag fattade inte ett dugg och bad honom återigen att fara och flyga, med ännu mindre väl valda ord. Fick ett "ok" som svar.

I flera månader efter det här fick jag då och då ett "Hej! Hur är läget?" helt från ingenstans, och när jag stötte på honom på ett dansgolv en gång något år senare tog han tag i mitt sällskaps (som då var min nye pojkvän) axel, pekade på mig och hojtade "Jag känner henne!". "NEJ, det gör han inte!" sa jag till en förvirrad pojkvän och drog iväg oss båda därifrån. Hur märkligt som helst. Men han skickade i alla fall inte fler bilder på random fiskar.

Annars har jag varit med om en kille som var så besatt av sina muskler att han sprang ut och gjorde en proteinshake varje gång vi hade haft sex. Och så var det en som hade någon slags hangup och var tvungen att rusa ut på balkongen varje gång han hade kommit. Och när jag säger rusa så menar jag verkligen rusa! Det var lite "touch and go" över det hela, och kvar låg jag :confused:
 
Bland det skönaste var när vi var ett par tjejer som skulle ut en kväll. Vi hamnade på någon stor golf-master-avslutningsfest på en nattklubb. En av tjejerna drog hem en skotte i kilt. Morgonen efter visade det sig att den här karln hade varit så jävla packad under hela sin vistelse här att han inte visste var han bodde, hade tappat sin telefon och kunde inte nummer till någon polare och hade heller inga pengar på sig. Jepp...
Hon skulle iväg och provrida någon häst och hade liksom inte tid att åka runt i stan med honom. Så han sattes av utanför nattklubben. Hoppas hans polare hittade honom.
 

Singoalla

Trådstartare
En av tjejerna drog hem en skotte i kilt.
Men just tusan, herregud vad man har förträngt, jag drog ju hem en Britney Spears en gång! Eller ja, en man utklädd till Britney Spears i "Hit me baby one more time" videon. Det var maskerad och 90-tals tema. Hur som helst så hånglade vi där på festen å han i kort kjol och peruk, innan jag tog med honom hem till mig. Mindre roligt för honom dagen efter när han så snällt fick ta på sig kjolen, den lilla vita skjortan och knästrumporna och åka kollektivt hem.
 
Bland det skönaste var när vi var ett par tjejer som skulle ut en kväll. Vi hamnade på någon stor golf-master-avslutningsfest på en nattklubb. En av tjejerna drog hem en skotte i kilt. Morgonen efter visade det sig att den här karln hade varit så jävla packad under hela sin vistelse här att han inte visste var han bodde, hade tappat sin telefon och kunde inte nummer till någon polare och hade heller inga pengar på sig. Jepp...
Hon skulle iväg och provrida någon häst och hade liksom inte tid att åka runt i stan med honom. Så han sattes av utanför nattklubben. Hoppas hans polare hittade honom.
Inte helt ovanligt bland britter...
Var detta ocksa en yngre man typ 20-25? Valdigt manga dar som ar oformogna till grundlaggande vuxet beteende
 
Men just tusan, herregud vad man har förträngt, jag drog ju hem en Britney Spears en gång! Eller ja, en man utklädd till Britney Spears i "Hit me baby one more time" videon. Det var maskerad och 90-tals tema. Hur som helst så hånglade vi där på festen å han i kort kjol och peruk, innan jag tog med honom hem till mig. Mindre roligt för honom dagen efter när han så snällt fick ta på sig kjolen, den lilla vita skjortan och knästrumporna och åka kollektivt hem.
:D:D Ett scenario dar det kanske ar vart att betala for taxi
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

  • Borde jag flytta?

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp