Bukefalos 26 år!

G

grym

Vad vet ni om denna sadel..i kvalité och så (tänker främst på dressyrmodellen)???kanske kan länka mej en bild på amerigos dressyrmodell :d :confused: :)
Skriv allt vad ni vet om denna sadel.....
Tack på förhand....
 
B

breccia

Om jag har förstått det rätt så är det både upp och ner med amerigo. Min fd tränare beställde en men så kom fel sadel och de var allmänt slarviga med hennnes beställning etc. Men sen så har ju Emelie Brolin såna sadlar till sina hästar, hennes beställning måste ha gått fram fint.
Det är ju bra och hållbara sadlar, Urban hade haft amerigo i alla år innan jag köpte honom och den sadeln var underbart fint :)
 
T

Tysken

Instämmer.. En tjej i stallet provade ut sin Amerigo.. O Sen fick hon en.. O Den var skit dålig hon kunde inte ens rida i den.. Så nu har hon självklart reklamerat.. O Får hon ingen annan så får hon jöh lämna tillbaka O Köpa någon annan sadelmärke!!! Men dom håller på O Fixar det nu som tur är!!!
 
Jag har en Amerigo dressyr close contact. Den är verkligen jättetrevlig att rida i och har gjort underverk med de två hästar jag har den på, det har gått märkbart bättre på tävlingar sen jag böt sadel. Är alltså väldigt nöjd med min sadel.

Men som de ovan skriver, det är mkt strul i företaget, min sambo har haft lite trassel med sin sadel. Tog lååång tid att få den (betydligt längre än utlovat), sen var den för kort i kåporna fast den var måttbeställd, fick en ny som var bra. Så kom inte fakturan på ett halvår. Sen kom den helt plötsligt -på fel summa- och ska betalas inom 10 dgr. :crazy:

Sammanfattningsvis: BRA sadlar, stökigt företag.
 
L

LäderBjörn

Jag har jobbat med Labelle-sadlarna med tillpassning och omstoppning och kvalitets mässigt så är det en bra sadel, men om sadelnmodellen är fel till din häst så får man prova en annat märke.
Sen om det är strul med leveranserna, det är en helt annan historia.....
 

Liknande trådar

Utrustning Min ena islandshäst har en hopplös rygg att hitta sadel till. Jätte jättekort med stora bogblad och sen ganska rejält svängd också. Haft...
Svar
7
· Visningar
557
Avel Hej! Jag söker information om denna hingst icro macro....inte irco Marco. Som dock är pappa till hingsten jag söker information om...
Svar
2
· Visningar
608
Foder & Strö Hejsan! För två veckor sedan började min ponny få ifjolårs hö. Nu i veckan har jag upptäckt små knölar främst där selen sitter men även...
Svar
1
· Visningar
197
Utrustning Hejsan Bukefalos:) Då min hyrponny har en sadel som ligger dåligt så har jag blivit ännu mer intresserad av att lära mig hur en sadel...
2 3 4
Svar
72
· Visningar
2 729

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Vad såg ni senast? Del 3
  • Träning och hälsa del 10
  • Fyll min kylväska

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Miljöträning & Rädslehantering
  • Föl 2021

Omröstningar

Upp