Bukefalos 26 år!

Använder ni matfett på smörgåsar?

Använder du matfett på smörgåsar?

 • Ja

  Röster: 155 73,1%
 • Nej

  Röster: 22 10,4%
 • Varierar

  Röster: 35 16,5%

 • Antal omröstningsdeltagare
  212
 • Omröstning stängd .

Rosett

Trådstartare
Varför/varför inte?

Själv slutade jag med det efter att jag flyttat hemifrån eftersom det gick åt så lite så jag fick slänga det mesta. Det blev helt enkelt förstört innan jag hann använda ens en femtedel.
Upptäckte att det gick precis lika bra med endast pålägg. :up:
 
Alltid bregott på smörgås! Eller nästan, ibland händer det att jag har tex färskost. Sällan hemma men om jag äter smörgås hos mamma kan jag ta typ färskost, hon har ofta med smak av pepparrot. Så gott, men en sån bytta går inte åt hemma så köper det aldrig. Är typisk smör och hushållsost människa!
 
Ja. Förvägrade mig själv smör på mackor i flera år pga ätstörningar. Nu tar jag alltid generöst med smör, och köper alltid standardmjölk etc, dvs väljer dom feta alternativen framför lightprodukter. Helt enkelt därför att jag tycker att det är godare.
 
Bregott är för dyrt för mig
Men köper lätta extrasaltat.
Nu äter jag inte så mycket bröd längre då värken blir värre av det, men ibland är det gott
 
Hade jag inte fått ha smör på mackan så kan jag lika gärna skippa den. Hela poängen går ju förlorad. :cautious:

Dessutom tycker jag att människor som inte äter smör på mackan beter sig som människor som inte har tv, de tycker gärna att de är lite bättre.
(Jag hade själv inte tv på 15 år. 😁)
 
Det beror på vad mer man har på mackan. Men i allmänhet vill jag definitivt ha smör/Flora eller vad det nu blir. Jag tycker om den salta smörsmaken till pålägget. Äter jag rostat bröd med honung måste jag ha smör/Flora/Bregott under, för kontrastens skull. Jag tycker man mister en ingrediens i smak-kombinationen annars. Knäckebröd äter jag gärna med enbart smöret på.
 

Liknande trådar

Juridik & Ekonomi Med anledning av min systers plötsliga död för en och en halv vecka sedan och därefter min familjs sedvanliga drama och bråk, som...
2 3 4
Svar
69
· Visningar
5 501
Relationer Ja, jag kan inte vara den enda? Jag verkar ha träffat en kille, jättefin på alla sätt och vis och jag känner mig faktist alldeles...
2 3
Svar
51
· Visningar
3 851
Kropp & Själ Stopp och belägg. Självmord är inte fegt, det är ett hemskt oönskat utfall av svår sjukdom. Inlagt av moderatorn:
4 5 6
Svar
115
· Visningar
5 609
Juridik & Ekonomi Tidigt i våras startade jag en tråd (med mitt andranamn Hanna) där beskrev jag mitt juridiska läge med mitt ex som försökte snuva mig på...
Svar
1
· Visningar
1 169

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

 • Hund i hundgård 100 %
 • Uppdateringstråd 26

Hästrelaterat

 • Dressyrsnack 15
 • Feber och bölder - vad är det?

Omröstningar

Upp