Radannons Bästa hästjobbet i Skåne!

Andreagarden

Trådstartare
Andreagarden.jpg
Vill du träna, utvecklas och lära dig mycket om hästar?
Andreagårdens Ridcenter har jobbet för dig, ung ambitiös tjej eller kille som vill jobba med hästar på heltid och samtidigt träna och lära sig mer.
Tjänsten har fasta arbetstider och i jobbet ingår ridning av unghästar och skolhästar och traditionell stalltjänstgöring. Ett heltids-jobb för dig som älskar hästar.
Kommer du långväga ifrån finns bostad för dig och har du egen häst så går det utmärkt att ta med och stalla upp den här på Andreagården.
Andreagårdens Ridcenter är en modern ridanläggning som har ett komplett träningskoncept för ryttare och hästar/ponnyer i alla nivåer, från mindre vana till avancerade. Meriterade tränare erbjuder lektioner och kurser i både dressyr och hoppning. Hopptränare Ted Nätterqvist (A-tränare) är knuten till anläggningen.
Andreagårdens Ridcenter finns i Räng som ligger strax utanför Höllviken. Vår anläggning har ett stort nytt ridhus 87x20 m, en stor utebana ett och nybyggt stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm. Alla hästarna på anläggningen får daglig utevistelse i någon av de alla stora fina rasthagarna som vi har i anslutning till anläggningen.
Vill du anmäla dig som sökande till tjänsten ringer du direkt till Eva-Mari Bengtsson på tel 070-662 03 92 eller maila Eva-Mari på info@andreagarden.se och uppger dina kontaktuppgifter.
Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att ringa Eva-Mari Bengtsson på tel 070-662 03 92 eller maila info@andreagarden.se. Mer info om vår verksamhet kan du se på hemsidan, http://andreagarden.se/.
 

Hästfolk

Häst

  • Födda 2016

Hästavel och Grenar

Allmänt

Fritid

  • Tittar in i ditt kök del 24

Barn

Hund

Katt

Andra Djur

  • Akvarietråden II

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp