Bukefalos 25 år!

Billigt Täcke!!!

IvoryTower

Trådstartare
Gick in på Granngården idag, tittade lite på deras täcken... (Hade inga planer på att köpa nåt täcke.) Men det fanns inga priser så jag gick o frågade, fick prisuppgiferna sen tittade hon på mej och pekade på ett täcke och sa att jag kunde få det för halva priset.
jag betalade 397:- och gick ut. Täcket är ett regntäcke, tror det hette typ "Protector Light", nån som har erfarenhet av det?
Mina pållar har samma stl så det får väl funka som reserv el så, men visst var det så billigt att man inte kan motstå... Konstigt nog har jag en förmåga att ramla över sådana erbjudande!

:rofl:Kram Malo
 
S

suzukits

Köpte ett täcke härom dan med halstäcke å allt för 500kr
det tycker jag var ett fynd :cool: :bump:
 
Jag har tittat på ett täcke som heter Källqvists Light Protector (eller ngt sån´t), vilket är ett fleecefodrat regntäcke med andasfunktion. Kan det vara det du menar??

På vår Kings-butik kostade det ca 7-800 kr (minns ej exakt). Vad jag har förstått så har det täcket fått bra kritik här på Buke.

Lotta
 

Liknande trådar

P
Utrustning Hmm ja man kanske skulle ta o söka hjälp för sin täckesmani o shopping :rofl: Va i hästaffären (Börjes) igår o skulle köpa ETT...
Svar
18
· Visningar
1 093

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Vad gör vi? Del CXL
  • Kaoset del 2
  • Tittar in i ditt kök del 25

Hund, Katt, Andra Djur

  • Kattsnack #8
  • Foderlära!!

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp