cherie
Trådstartare
Jag ska bjuda över ett gäng jobbarkompisar. Vi har flera vegetarianer som inte är några problem att anpassa till, men sen finns också en person som undviker gluten. Jag går helt bet på vad jag ska bjuda på! Både själva maten och sen efterrätt. Har ni några tips?
Vi går runt och bjuder varann och det har redan bjudits vegetarisk tacos i olika former och varianter.
Jag funderar så smått på att göra falafel och bjuda på det i bröd, men något alternativ (typ klyftpotatis eller ris eller om det finns glutenfritt bröd) till den glutenintoleranta. Men skulle eg vilja ha nåt annat. Gärna inte för komplicerat så jag inte behöver laga massa smårätter. Förra året gjorde jag meze-buffé och då sen var personen med glutenfritt-preferens sjuk...
Efterrätt går jag helt bet på. Har redan bjudits på typ gino, fruktsallad, stekta äpplen etc.
Vi går runt och bjuder varann och det har redan bjudits vegetarisk tacos i olika former och varianter.
Jag funderar så smått på att göra falafel och bjuda på det i bröd, men något alternativ (typ klyftpotatis eller ris eller om det finns glutenfritt bröd) till den glutenintoleranta. Men skulle eg vilja ha nåt annat. Gärna inte för komplicerat så jag inte behöver laga massa smårätter. Förra året gjorde jag meze-buffé och då sen var personen med glutenfritt-preferens sjuk...
Efterrätt går jag helt bet på. Har redan bjudits på typ gino, fruktsallad, stekta äpplen etc.