Bukefalos 25 år!

Border collie

Meibla

Trådstartare
Nu har mina föräldrar tagit hand om en border collie som ägarna inte klarade av. denna gång är det en tik, 2 år gammal som inte har fått den aktivering hon behöver. Även hon är såld som "ren" sällskapshund. Jag förstår mej inte på uppfödare som säljer en 8 v valp av en sån krävande ras till en familj som bor mitt i stan och som inte har tänkt arbeta med hunden. Uppfödaren borde väl veta lite bättre?? :confused: . Dom har inte gjort nånting med hunden. hon har inte ens fått vara lös. Blir så arg! :mad:
 
N

Nickan

Uppfödaren kanske inte har följt upp hunden ordentligt? :confused:
Dom kanske bodde på landet tidigare?

Stackars liten hund...hoppas hon får det bra nu iallafall! Lycka till!! :)
 

Meibla

Trådstartare
hunden kommer från en någorlunda känd kennel som borde följa upp hur valparna har det. det är inte första gången vi får en hund som är såld från den kenneln.
Dom förra ägarna har alltid bott i stan, sa dom till oss iaf, så jag antar att det e så. :(
Nu kommer den här lilla stackaren stanna hos oss iaf. slipper bo i stan å så får hon arbeta. Hon kan väl :confused: knappast få det sämre???
 
N

Nickan

Nä jag tror hon får det mkt bra hoss er! :) Sålänge hon får göra det hon vill...arbeta alltså!

Lycka till med voffsan och kolla upp kenneln kanske skulle vara en grej? ring och säg att ni fått en till hund som ursprungligen är därifrån? :confused: Det KAN ju får dom att börja fundera?
 

Meibla

Trådstartare
vi har kontaktat uppfödaren, men hon sa inte så mkt. *suck* nu får tjejen iaf arbeta med mina andra 5 vovvar, så jag hoppas att allt ska gå bra. Hon har anpassat sig väldigt fort iaf, ska ut å låta henne vänja sej vid våra får nu, vågar inte släppa henne med kossorna än. man vet ju aldrig...men förhoppningsvis går allt bra. :)
 
N

Nickan

Lycka till med henne nu hon får det nog toppen med så många kompisar!! :)
 

Meibla

Trådstartare
tack...dessto mer jobb för mej bara. Inte nog med att jag redan har 5 st tidskrävande hundar, nu har jag fått en till som kräver mer tid. men det ska nog gå.
*ler*
 

Liknande trådar

Övr.Hund Behöver akut hjälp! Vi har köpt en valp (8 veckor, storpudel) som vi bara har haft några dagar men det visade sig direkt när vi fick...
2 3 4
Svar
72
· Visningar
8 862
Hundavel&Ras Ber först om ursäkt för en vägg av text men jag känner att jag vill få lite extern input. Jag har medvetet inte nämnt namnet på ras...
2 3
Svar
47
· Visningar
3 414
  • Låst
  • Artikel
Dagbok Ni som vet vem jag är IRL får gärna hålla det för er själva. Skiter i att ha nåt anonymt nick, jag har ju ändå redan ältat allt detta i...
2
Svar
36
· Visningar
3 932
Övr.Hund Hej! Jag köpte för ca 2 månader sedan en Cavalier King Charles Spaniel* som var då 10 mån, han är nu precis fyllda 1 år. Han är inte...
Svar
9
· Visningar
1 918

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Fortsättning på bildtråden II
  • Vad gör vi? Del CXL
  • Kaoset del 2

Hund, Katt, Andra Djur

  • Kattsnack #8
  • Foderlära!!

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp