Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Bra debutant bannor?

Joyride

Trådstartare
Vilka baner i debutant tycker ni är trevliga och rida och självklart så hur är resten av tävlandet. Jag ska tävla lite mer Deb Ft till nesta år och vill ha bra råd. Jag bor i Östergötland så det får ju inte vara alldeles för långt att åka. :bow: :confused:
 
Ja mantorps e jättebra. Jag har inte tävlat där men jag har varit däro tränat två gånger...
Kindas e oxå jättebra!
Båda banorna är super, även om det spöregnat hela dagen :p
Kindas tävling i övrigt var väldigt bra, dem hade bra koll o så. Faasst det värsta var att vi som hade ponnyer var tvugan o rida ute när storhästarna fick rida inne. O de regan hela dagen :mad: ;)
Men de va jättekul iallafall!!! :)
 
E

elodtgg

Trossnäs är den bästa bana jag ridit på. Sandunderlaget gör den bara bättre ju mer det regnar. Vet ej om de har träningar men det har de säkert. Ligger utanför Karlstad.
 
B

**BORTTAGEN**

Tranemo, skövde och sämsholm kan jag varmt rekomendera! Trevliga okomlicerade debut banor.

Tycker Boxholm brukar ha rätt kneppiga banor, iaf i lätt klass och d vet ja att ja inte är ensam om att tycka!
Borås e en sån bana som ALDRIG funkat för mig men annars en trevlig tävlingsplats tycker ja nog...

Lycka till !!!

Kramiz Minna :rofl:
 
G

Gisburne

Vad finns det i Stockholm då? Har Stäket fortfarande öppet för träningar?
 
Stäket har inga träningar längre, tror ïnte att banan finns kvar. De ställen jag varit och tränat på är Johannesberg, ca 5 mil norr om stan, där de har en nybyggd debutantbana, väldigt fina marker och trevlig bana men än så länge bara just de hinren som ingår i debutantbanan.
Vågsjölund (vid Arninge, täby) har tävlingar på debutant och 110 nivå, trevliga hinder men ingen lättklass bana så man får välja mellan debutant och MSV hinder, kan kännas som stort steg däremellan även om de lättaste MSV hindren är helt OK tom för mig :-).
Ryttarstadion har många och bra hinder på debutant och lättklass nivå, men det kan var problem att få rida på gräset där under vår och höst då det sliter så hårt på underlaget. Botkyrka har ju hinder från debutant till åtminstone enstjärning och där är det också trevlit att träna. Vet också at det ordans träningar på Ågesta men där har jag aldrig varit.
 
B

**BORTTAGEN**

Vad jag vet i sthlm så har ryttis, botkyrka och johannesberg träningar. Ryttis, ågesta, botkyrka och vågsjölund har tävlingar.

Kram Minna :rofl:
 
A

Allis

Tävling Johannesberg!

Nästa år blir det tävling på Johannesberg också; i Kristihimmelfärdshelgen blir det Deb för både Ponny och Häst. Det är Väsby RK som ordnar! :banana:
 
S

spatte

jag tycker att Akkademi stallet i uppsala baståsen och ryttarstadion i stockholm är väldigt trevliga att rida på .Även om du har möjlighet att rida i bollnäs.dom har en jättetrevligt bana.
 
JAAA! Karlstad har ju en superduperbana! Ligger på Trossnäs, vet ej hur de har det med träningar nu, men de brukar ha träningar.

Det finns även en bana i Mässvik, som ligger *typ* mellan Liljedal & Säffle, men jag vet inte om de har den 'igång'.
 
G

GoddessOfLove

Stångberga RS har en fälttävlan -04 . vad har dom för bana o hur är den ?
 
Jag har ingen aning, men det låter spännande. Har bara hört ryktesvägen att de skulle bygga en bana där, skoj att de ska ha tävling, har ju nära dit.
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 6399 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Hoppning Halloj! Jag har fastnat i en dålig hoppspiral tror jag 😛. Som ponnyryttare hade jag ett ganska hyfsat mod och kunde styra runt min...
Svar
10
· Visningar
535
  • Artikel
Radannons Du som vill utvecklas i din ridning, vill du sköta och rida någon av våra andelshästar som om det var din egen häst och kanske inte...
Svar
0
· Visningar
126
Kropp&Själ I söndags var jag med om något mycket läskigt och har försökt googla på det men det verkar vara så ovanligt att jag väljer att göra en...
Svar
12
· Visningar
582
Anläggning Måste kolla om detta är en vind som blåser över hela Sverige, eller om det bara är i Örebrodistriktet. I den klubben som jag är med (än...
6 7 8
Svar
144
· Visningar
7 487

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Betäckningar 2021
  • Föl 2021

Omröstningar

Upp