Bukefalos 28 år!

Bra debutant bannor?

Joyride

Trådstartare
Vilka baner i debutant tycker ni är trevliga och rida och självklart så hur är resten av tävlandet. Jag ska tävla lite mer Deb Ft till nesta år och vill ha bra råd. Jag bor i Östergötland så det får ju inte vara alldeles för långt att åka. :bow: :confused:
 
Ja mantorps e jättebra. Jag har inte tävlat där men jag har varit däro tränat två gånger...
Kindas e oxå jättebra!
Båda banorna är super, även om det spöregnat hela dagen :p
Kindas tävling i övrigt var väldigt bra, dem hade bra koll o så. Faasst det värsta var att vi som hade ponnyer var tvugan o rida ute när storhästarna fick rida inne. O de regan hela dagen :mad: ;)
Men de va jättekul iallafall!!! :)
 
Örebrotraktens RF kan jag rekommendera..ligger inte allförlångt från dig get.to/otr är deras hemsida om ud vill kolla in!
 
Tranemo brukar ha rätt bra banor, iaf när jag har varit där..men det kanske är lite för långt.. :confused:
 
Trossnäs är den bästa bana jag ridit på. Sandunderlaget gör den bara bättre ju mer det regnar. Vet ej om de har träningar men det har de säkert. Ligger utanför Karlstad.
 
Tranemo, skövde och sämsholm kan jag varmt rekomendera! Trevliga okomlicerade debut banor.

Tycker Boxholm brukar ha rätt kneppiga banor, iaf i lätt klass och d vet ja att ja inte är ensam om att tycka!
Borås e en sån bana som ALDRIG funkat för mig men annars en trevlig tävlingsplats tycker ja nog...

Lycka till !!!

Kramiz Minna :rofl:
 
Vad finns det i Stockholm då? Har Stäket fortfarande öppet för träningar?
 
Stäket har inga träningar längre, tror ïnte att banan finns kvar. De ställen jag varit och tränat på är Johannesberg, ca 5 mil norr om stan, där de har en nybyggd debutantbana, väldigt fina marker och trevlig bana men än så länge bara just de hinren som ingår i debutantbanan.
Vågsjölund (vid Arninge, täby) har tävlingar på debutant och 110 nivå, trevliga hinder men ingen lättklass bana så man får välja mellan debutant och MSV hinder, kan kännas som stort steg däremellan även om de lättaste MSV hindren är helt OK tom för mig :-).
Ryttarstadion har många och bra hinder på debutant och lättklass nivå, men det kan var problem att få rida på gräset där under vår och höst då det sliter så hårt på underlaget. Botkyrka har ju hinder från debutant till åtminstone enstjärning och där är det också trevlit att träna. Vet också at det ordans träningar på Ågesta men där har jag aldrig varit.
 
Vad jag vet i sthlm så har ryttis, botkyrka och johannesberg träningar. Ryttis, ågesta, botkyrka och vågsjölund har tävlingar.

Kram Minna :rofl:
 
Tävling Johannesberg!

Nästa år blir det tävling på Johannesberg också; i Kristihimmelfärdshelgen blir det Deb för både Ponny och Häst. Det är Väsby RK som ordnar! :banana:
 
jag tycker att Akkademi stallet i uppsala baståsen och ryttarstadion i stockholm är väldigt trevliga att rida på .Även om du har möjlighet att rida i bollnäs.dom har en jättetrevligt bana.
 
JAAA! Karlstad har ju en superduperbana! Ligger på Trossnäs, vet ej hur de har det med träningar nu, men de brukar ha träningar.

Det finns även en bana i Mässvik, som ligger *typ* mellan Liljedal & Säffle, men jag vet inte om de har den 'igång'.
 
Stångberga RS har en fälttävlan -04 . vad har dom för bana o hur är den ?
 
Jag har ingen aning, men det låter spännande. Har bara hört ryktesvägen att de skulle bygga en bana där, skoj att de ska ha tävling, har ju nära dit.
 

Liknande trådar

Hoppning Hej, tänkte fråga om lite hjälp och råd. Jag har en häst och vi har haft det lite upp och ner, har har haft henne i lite mer än 2 år...
Svar
8
· Visningar
1 470
Senast: zarmino
·
Hästmänniskan Hej! Skulle uppskatta lite tips och hjälp. Jag har ridit nu i några månader och älskar verkligen det. Har dock endast kommit till...
Svar
9
· Visningar
779
Senast: valy
·
Hästmänniskan Jag har ägt henne i tre år. vi rider ut ca 4 ggr i veckan. Jag rider alltid ut själv, då jag inte har någon att rida ut med, samt att...
2
Svar
32
· Visningar
2 429
Senast: Sel
·
Hemmet Bor sen ett år tillbaka i en BRF som är en gammal herrgård, omgjort till 14 lägenheter. Delar av parken som hör till är omgjord till...
2 3 4
Svar
61
· Visningar
6 222

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Hotellrum eller stuga
Tillbaka
Upp