CRW läderstövlar

L

lotta_k87

har någon här dem?? ska kanske köpa nya stövlar och jag tycker dom ser fina ut. Är dom ett bra alternativ när jag inte har råd med stövlar för typ 3000 kr?
:crazy:
 
Min mamma har sådana. De blev snabbt mjuka och sköna att rida i, men det syns på dem att de inte är av högsta kvalitet. Möjligen ser de bättre ut om man sköter dem en aning nogrannare än vad hon har gjort, men lädret är inte högklassigt.

Vill man ha en OK stövel som inte måste vara superdupersnygg på en massa tävlingar så kan man gott köpa den, tycker jag.
 
Köp dem inte utan att ha provat dem! När jag var i stövelletartagen var jag väldigt nyfiken på dessa som jag tyckte såg trevliga ut i Hööks katalog.. Så kom jag till en Hööksbutik till sist och kunde prova dem, och fy för tusan så hemska de var att stoppa ner fötterna i =P Väldigt glad att jag inte tog en chansning och skickade efter dem..

Men smaken är ju förstås som baken - vet en kompis som köpte dem senare och blev jättenöjd.

Själv rekommenderar jag Mountain Horse High Rider - makalöst bekväma stövlar för oss som inte bara rider i stövlarna utan mockar i dem osv (och som vill se lite prydlig ut ändå).
 
K

Kiddo

I största allmänhet avråder jag från CRW och andra butiks-specifika märken. :crazy:

Att lägga ner lite extra pengar för att få ett känt märke lönar sig ofta i längden...
 
C

Contezza

Jag har ett par...
Det är mina första läderstövlar och jag är nöjd med dom.
Negativa är juh så klart att har man korta ben så får man skaftet i knävecket och det får jag fortfarande även fast lädret håller på att mjukna.
Har haft mina sen i somras så vi får se hur länge dom håller.
Men prova absolut först innan man köper dom...Mitt råd.
 

Liknande trådar

Utrustning Hej! Jag putsade mina MH Sovereign Lux och insåg att de har släppt i en söm på båda stövlarna på ungefär samma ställe. Jag har ägt de...
2
Svar
25
· Visningar
2 145
Senast: machafuko
·
Fritid Pojkvännen fyller snart år och jag tänkte köpa ett par nya gummistövlar i present till honom, dom gamla han har är 10+ år och har...
Svar
2
· Visningar
441
Senast: Ramona
·
Utrustning Hejsan! Dags för mig att köpa nya ridbyxor då dem gamla börjar ge upp. Sugen på ridtights och såg att hööks har rea, så vad tycker ni om...
2
Svar
30
· Visningar
1 841
Senast: Entourage
·
Utrustning Ni sadelnördar, snälla hjälp och utbilda mig! Jag behöver uppenbarligen en ny sadel till min 4-åring. Dessvärre är hon bred och utan...
Svar
19
· Visningar
898
Senast: Roheryn
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp