Övr.Allmänt Dagens bästa... 2

Red_Chili

Trådstartare
Dagens bästa för mig... Tja :D


Har börjat på svårare väggar igen och de känns faktiskt genomförbara. Klarade dem inte helt och hållet, men kom i alla fall längre och längre. Det var så sinnessjukt varmt också, och mot slutet började jag dessutom må illa pga en proteinbar, så jag var inte riktigt i skick att klättra då... Men, nästa gång, då jäklar! Nu fick jag ganska bra koll på hur jag ska göra de där väggarna i alla fall.

En till riktigt bra sak var såklart umgänget med vännerna, vi hade jättekul idag :D Dessutom hade jag liten "brottningsmatch" med ena vännen där. Han är vrålstark så jag hade ingen chans alls, men ja, riktigt kul var det :p
 
Jag fick ett skratt ikväll när jag vattnade landen. Hörde att ett par killar var på väg förbi då de sjöng för full hals. När de kom närmare hör jag "och här kommer Bumbibjööörnarnaaa". Inte den låten jag väntade mig från killar i yngre tonåren.
 

Red_Chili

Trådstartare
Dagens bästa är att jag varit ledig och därför kunnat sova hur mycket som helst. Jag har sovit uselt senaste veckan pga värmen och lite annat, så att få en lite längre helg än vanligt utan något inplanerat passade verkligen perfekt. Varvar olika sysslor med att sova antingen i soffan eller på sängen och det känns lyxigt :p
 
Dagens bästa är att det äntligen blev svalare väder!! Samt att när vi var in med bebisen på köpcentret så charmade han först en butikspersonal och sedan när han blev trött gnällde han i typ fem sekunder innan han slocknade i selen. Första gången jag och mannen och bebisen varit ut på något tillsammans bara vi. Det var mysigt. :)
 
Dagens glädjepiller var nyheten att Etiopien igår planterade 220 miljoner trädplantor!

Landet har varit (är?) rejält avskogat så detta görs för klimatet, motverka erosion etc. Glädjande.
Ovanpå detta sände P1 ett reportage från Borneo där man återskapar regnskog som skävlats. Deet är ett forksningsprojekt och man följer det för att se att verkligen alla arter har möjlighet att komma tillbaka.

Det finns glimtar av hopp.
 
Senast ändrad:

Red_Chili

Trådstartare
Dagens bästa var att få massage. Alltså. ÅH vad skönt det var. Dessutom visade det sig att jag är stelare i nacken än vad jag tänkt på, men nu efteråt så inser jag att det faktiskt går att röra sig :p Det är som att jag fått en kilometer längre hals och kan röra huvudet hur som helst. Herregud vad stel jag har varit! De stela punkter som jag visste att var stela, tja, där hade massören lite att jobba med... Men även det känns bättre och nu ska jag verkligen försöka ta hand om mig för att inte försämra något. Gissar dock att jag kommer boka in fler besök dit.
 
Vilken är det? :love:
En Q3-a. Splitterny, uttagen i juni. :love:

Ganska kul ändå, chefen på mitt nya jobb bad mig inkomma med önskemål om vilken tjänstebil jag ville ha. Jag var först väääldigt blygsam och vågade inte ta något alltför dyrt så jag sa att en Toyota Yaris blev bra, fick då till svar:
"-Men... du har en budget på 370 000:-, välj vilken du vill!"

"-Ehh..... jaha.... jamen dåså, jag tar en Audi Suv istället!" :D

Den blygsamheten försvann snabbt!
 

Hästfolk, Häst, Avel, Grenar

Allmänt, Fritid, Barn

  • Hårsnoddsfråga

Hund, Katt, Andra Djur

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Upp