Övr. allmänt Dagens bästa...

(Lör)dagskvällens bästa.
Att en kvinnlig bekant kom fram till mig under eventet och sade till mig med betoning att Du är skitsnygg!
(Jag såg nog väldigt häpen ut, jag ser inte speciellt bra ut -helt vanlig bara). Inget alls hon hade behövt göra, men jag tackade och sade att jag trivs väldigt bra i min (favorit)klänning.
Såg ut som vanligt i övrigt, men så skönt med ett klädesplagg man alltid känner sig må bra i.
 
Alltså. Jag är så fånig. Nu är jag glad igen eftersom jag fått jobba och umgås med kollegorna :D

Å andra sidan, när vi samlades några pers i lunchrummet innan vi började jobba (vi är några som alltid kommer några minuter tidigt och då sitter där en stund) så konstaterade en av oss att alla verkade vara så jäkla glada idag och att vi nog saknat varandra hela bunten.
 
Har varit noga med vad jag ätit de senaste två dagarna, och senaste natten så sov jag SÅ bra. Jag vet att jag påverkas väldigt mycket av vad jag äter, men hade glömt hur skönt det kunde vara att sova. Nu kommer bara den stora utmaningen: att klara av detsamma under helgen... Det är så mycket lättare på vardagarna när jag har ordentliga rutiner, fullt upp med saker att göra hela tiden och helt enkelt måste äta bra för att orka (och inte hinner småäta).
 

Mineur

Moderator
Dagens bästa är att jag har börjat få rätt bra grepp om ett projekt som jag igår panikgrät lite över för att det är så komplicerat.

Och precis just nu är dagens bästa att jag kan återgå till att inte tänka på jobbet i två dagar eftersom det plötsligt blev helg igen! Kan tänka mig två dagars arbetsvecka lite oftare faktiskt :D
 
Dagens bästa får nästan bli middagen. Slängde lite snabbt ihop färs och hade det på salladsmix och gurka. Väldigt enkelt och helt otroligt gott! Det kändes som mat som kroppen gillar.

Och justja. Jag hörde fågelkvitter på promenaden idag och det kändes nästan som om solen värmde lite. Jag vill ha vår nu :D
 
Jyckarnas miner idag när dom sprang ikapp på gärdet. Svärmors saluki gästar oss och 10 månaders Corsojycken fick äntligen springa fort fort fort med en annan hund. Andra varvet kom hon på att länga steget och bara flöt fram.
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp