Övr. allmänt Dagens bästa...

Bäst idag är ändå att få sällskap av favoritkollegorna när vi skulle hemåt efter jobbet. När vi gör så, då hinner vi ju prata betydligt mer (och om andra saker) än inne på jobbet. Idag blev det åter igen väldigt tydligt hur ödmjuka och intelligenta de är, och hur lätt det går att prata om precis vad som helst, på vilken nivå som helst och hur otroligt självklart det är med normkritiskt tänkande, att bete sig på samma respektfulla sätt mot alla oavsett kön, ålder m.m... Det är avslappnat på ett sätt som jag nog aldrig upplevt i mäns sällskap. Helt underbart.
 
Två jäkligt bra saker idag :D
Första grejen är att vi fick reda på vilka rundor som blir "våra" till våren när allt ska ändras ganska mycket på jobbet. Mina rundor blir jättebra. De blir faktiskt extremt mycket bättre än de jag har i nuläget och jag är hur pepp som helst på att få börja köra dem.

Andra grejen var att jag för första gången fick höra en av favoritkollegorna sjunga lite mer ordentligt. Helt plötsligt tog han i och sjöng hur högt som helst. Och alltså... herregud vilken röst :love: Jag måste verkligen försöka få honom att sjunga mer så att jag hör det. Det där vill jag lyssna på igen. Hur mycket som helst.
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

Radannonser

  • Underbart fuxsto stäljes.

Hästnyheter

Bukefalos

  • Krasch i Chrome
Upp