Bukefalos 27 år!

Den andra äckel saken

Dethär är om den andra stora äckel händelsen som har hänt för mig. Och dethär är som jag skulle försöka skriva det jag kan och kommer håg och så och att justnu så be höver jag inte visa det. Men i fram tiden så kanske psykologen kan få läsa det eller det är iallafall som är tanken men att hon kommer inte läsa det förräns jag vill det isåfall.
Men som ni kanske vet så tycker jag att det är MYCKET lättare att disskutera om saker online motför irl och att jag ser denandra personen och så. Och att ibland så hjälper det att bara berätta till andra och att min historia känns som mera viktig och så.
Så då så vill jag iallafall testa att skriva det här. Men bara så ni vet så är det nog väldigt konstigt skrivet för jag kommer inte håg mycket ALLS av allt det och det är bara helt hop blandat i mitt huvud. Och jag kommer nog göra endel som spoiler som är väldigt äckligt så ingen råkar läsa det som kanske tycker att det är triggande eller nånting ❤️
Men ja denhär saken var nångång i somras. Jag bodde på ett annat hem då och jag var med på en sida för äckel saker om ni fattar. Och hade skrivit med en där lite och då blev det att vi skulle ses så skulle jag få nåt av han typ nåt knark eller nåt mot att vi skulle ha s*x. Och det sa jag okej till som var för tre andledningar som var:
1. Jag ville veta om det är att man kan som glömma allt om man tar nåt knark
2. Jag ville göra nåt jätte dumt och dåligt mot migsjälv
3. Jag hoppades att han skulle mörda mig
Så ja vi be stämde ett ställe som vi skulle ses i hans bil. Och då när vi skulle det så bara gick jag ut sen sprang jag det snabbaste jag kunde så ingen skulle se mig. Och sen ute vid stora vägen så stog det en bil som var som han hade skrivit så jag bara hoppade in i den och kollade inte ens först.
Sen är det som en minnes lucka tills att vi var i skogen i bilen på en liten skogs väg ungefär.
Och han gjorde med sn*ppen i min mun men jag kommer nästan inte håg nåt mera förutom ATT det hände och att jag var nära att spy helatiden kändes det som.
Och sen är det som ett hopp i minnet igen och nu blir det JÄTTE ÄCKLIGT så dethär är sista varningen!
Men jag var i bak sätet i bilen och han stog utan för och han var skit arg för det var som hela min kropp bara sa NEJ jätte mycket så han försökte att vi skulle ha s*x men det bara gick inte. Så han sa att jag var en jävla liten h*ra och spottade på mig därnere och sa en jätte äcklig sak som blev som helt fast i mitt huvud efter det. Men han sa att han skulle kn*lla sönder därnere fast han sa ett annat fult ord för det om ni fattar.
Och sen så nästa minnes sak och dethär är nästan det som jag får som mest kropps minnen från. Men det var att han höll fast mig på armarna jätte hårt och hade s*x ändå fast att det gjorde SKIT ont så jag trodde att han gjorde detdär som han sa att han skulle för det kändes så.
Och jag klarar fort farande inte att bli fast hållen eller att nån rör på mina armar på ungefär det sättet och det är från då.
Men ja sen nästa sak så var jag ensam i skogen och han hade åkt iväg. Och sen är det JÄTTE stökigt i huvudet så vet inte när nånting var men jag var i skogen iallafall. Och jag var på hemmet igen och låg i min säng och var som HELT borta fast ändå så var jag där men som att jag inte var det. Och jag gömde knark tabletterna som jag hade fått av han men jag vågade inte ta dom för jag inte visste vad som skulle hända. Och nångång som jag inte vet om det var samma dag eller nånannan dag men jag var på akuten för nåtannat tror jag så började läkaren fråga för jag hade blå märken på armarna. Och då minns jag inte hur men både på sjukhuset och på hemmet så fick dom veta det som hände iallafall. Och jag tror att det var då så gjorde jag en gynekolog under sökning och nån spår kollning eller nåt TROR jag men jag kan komma håg fel också. Men jag tror iallafall att det var då.
Och sen vet jag inte hur länge jag bodde kvar på det stället men sen så kom jag hit iallafall. Men nästan allt från i somras är som borta från min hjärna så jag kommer nästan inte håg nånting från dom första månaderna som jag bodde här förutom att det var då som M fick börja bo med mig ❤️
Men ja somsagt så dethär blev jätte långt och jag vet att det är jätte äckligt och så. Och jag hoppas att ingen läste det triggande ifall ni tycker att det är jobbigt! Men jag bara ville få ut det iallafall nu för jag ändå har skrivit om detandra redan. Och dethär är värre på ett sätt för dethär är mera att jag vet att det var som mitt fel att det hände. Eller att det hade inte hänt ifall inte jag hade varit så jävla jävla dum i huvudet och störd och äcklig. Men det är inte värre på ett sätt för jag var ju redan som död kändes det som. Och jag var så jävla av stängd om ALLT så jag kunde inte känna såmycket som jag gjorde med den första äckel saken för jag var bara borta.
Och nu så känns det helt o verkligt att det var JAG liksom. Både att jag gjorde det och att jag ville prova knark och allting bara är INTE som jag är ALLS så det känns typ som att det var en film eller nåt fast att jag VET att det handlar om MIG.
 

Åh Emma. :heart Din text är så stark, det är svårt att kommentera något, för ord blir fjuttiga mot det hemska du upplevd.

Jag tycker du är stark och modig som numera berättar din historia så öppet. Och jag tycker absolut inte du ska lägga skulden på dig själv för att detta hände. Okej, du kanske hade kunnat låta bli med att rymma och träffa honom, men du var desperat och försökte komma undan från hur ditt liv var just då.

Så som jag ser det, så ligger huvudansvaret snarare på:
- den första äckelgubben, som gjorde så du började må dåligt och se dig själv som äcklig
- soc, som placerade dig på ett ställe som fick dig att må ännu sämre
- personalen på boendet du var på just då, som inte hade koll på vem du skrev med eller lyckades hindra dig att rymma
- och såklart MEST den andra äckelgubben, som verkar vara en horribel människa utan någon form av empati eller moral, som begikk flera brott både genom att "grooma" dig, ge dig tabletterna och även förgripa sig på dig.

Jag förstår absolut att det inte känns som det hände med dig på riktigt, för alla vi som känner dig vet ju att det inte alls är något du skulle göra i vanliga fall. Min ena kompis brukar säga att våra liv är som en bok med olika kapitel, och det här kapitlet i ditt liv hoppas jag du snart kan få lägga bakom dig fullkomligt så att resten kan handla om den "riktiga" Emma, och hur hon tog sig vidare och började må bra igen. :heart
 
@EmmaFilippa jag är så ledsen att du råkat ut för dom här svinen till män.
Fast vi inte känner varandra är jag samtidigt så stolt att du berättar för oss vad som hände, för jag tror det kräver väldigt mycket mod och energi att ens orka tänka på det så att det går att skriva ner. Att du mitt i allt det skriver triggervarningar åt oss andra visar vilken otroligt empatisk och omtänksam tjej du är. Jag hoppas att du kommer kunna hitta lite av den empatin och omtänksamheten till dig själv ❤️
Det är inte ditt fel att manipulativa jävlar utnyttjar ett barn som litar på dom, eller som mår så dåligt att hon hoppas dö. Allt ansvar för det som hänt ligger BARA på dom. En normal, vettig vuxen skulle ALDRIG utsätta någon på det sättet.
 
Emma det svartnar helt för ögonen på mig av sorg och ilska över vad dessa båda vidriga äckelgubbar har utsatt dig för, och vad de - och alldeles för många andra äckelgubbar - fortsätter att utsätta andra sårbara i din situation för.

Den första som utnyttjat att du kände honom och trodde han var schysst. Och sedan den här, som öppet och fullt medvetet har utnyttjat hur otroligt dåligt du mått för att du ens skulle gå med på att träffa honom.

Jag vet att du skuldbelägger dig själv så hårt, men det är också väldigt, väldigt vanligt när någon varit med om ett övergrepp att det är just det första övergreppet som sätter igång en destruktiv spiral. Och att det har drivit många andra än du till att göra liknande saker av liknande anledningar som du drabbades av i detta fall. Trots att det aldrig hade hänt om inte det första övergreppet hade hänt. Och det betyder inte att man är varken dum eller störd eller äcklig för att det händer en andra gång, det är mer en del av traumat efter det första övergreppet.

Jag tänker särskilt på Mathilda Hoflings sommarprat från 2021 när jag läser dina rader, vet att någon tagit upp det förut och det är starkt och väldigt tungt att lyssna på. Men hon har tagit sig igenom det hemska efter att ha blivit utsatt för flera övergrepp, och jag hoppas så att det snart blir så för dig med. Och jag håller med i att det är jättestarkt och modigt och bra av dig att du kan skriva av dig och få ut orden någonstans.

Bara att det nu känns overkligt att det hänt dig tyder (för oss som läser och hejar på dig) på att du är på väg därifrån, i en bättre riktning.
 
Jag försöker alltid tänka väldigt noga på hur jag skriver till dig för du skriver så välformulerat och tydligt. Men nu skriver jag vad jag känner istället. Jag är väldigt emot våld och hämnd men hade jag fått tag på dom där männen så hade jag sparkat mig trött.
 
Allt är den där hemska äckliga gubbens fel. Han är den som ska skämmas och tycka att han är äcklig. För det är han och inte du som bär all skuld.

Att du blev våldtagen är inte ditt fel!

Vad jag önskar att du snart kan se det vi andra ser, vilken otroligt fantastisk, fin och intelligent tjej du är ❤️
 
Jag blir så väldigt väldigt ledsen över vilka övergrepp äckelgubbarna utsatt dig för. Det är de som bär all skuld, normala personer hade aldrig utnyttjat en ung tjej på det viset. Du är väldigt modig som berättar det du råkat ut för tycker jag. Jag hoppas att det på något vis lättar lite för dig när du börjar berätta för oss här. Kram ❤️
 
Jag försöker alltid tänka väldigt noga på hur jag skriver till dig för du skriver så välformulerat och tydligt. Men nu skriver jag vad jag känner istället. Jag är väldigt emot våld och hämnd men hade jag fått tag på dom där männen så hade jag sparkat mig trött.
Vet du, jag har tänkt samma sak som du sen jag läste @EmmaFilippa s andra text igår. Jag är laglydig, fridsam, mot hämnd och allt detdär. Har inte ens snattat godis nångång och aldrig lyft handen för att slå en annan människa. Men just de här två äcklen skulle jag vilja ha tag i och skada på allvar för vad de gjort mot Emma...
 

EmmaFilippa

Trådstartare
Åh Emma. :heart Din text är så stark, det är svårt att kommentera något, för ord blir fjuttiga mot det hemska du upplevd.

Jag tycker du är stark och modig som numera berättar din historia så öppet. Och jag tycker absolut inte du ska lägga skulden på dig själv för att detta hände. Okej, du kanske hade kunnat låta bli med att rymma och träffa honom, men du var desperat och försökte komma undan från hur ditt liv var just då.

Så som jag ser det, så ligger huvudansvaret snarare på:
- den första äckelgubben, som gjorde så du började må dåligt och se dig själv som äcklig
- soc, som placerade dig på ett ställe som fick dig att må ännu sämre
- personalen på boendet du var på just då, som inte hade koll på vem du skrev med eller lyckades hindra dig att rymma
- och såklart MEST den andra äckelgubben, som verkar vara en horribel människa utan någon form av empati eller moral, som begikk flera brott både genom att "grooma" dig, ge dig tabletterna och även förgripa sig på dig.

Jag förstår absolut att det inte känns som det hände med dig på riktigt, för alla vi som känner dig vet ju att det inte alls är något du skulle göra i vanliga fall. Min ena kompis brukar säga att våra liv är som en bok med olika kapitel, och det här kapitlet i ditt liv hoppas jag du snart kan få lägga bakom dig fullkomligt så att resten kan handla om den "riktiga" Emma, och hur hon tog sig vidare och började må bra igen. :heart
Jag fattar hur du menar men jag håller nog inte med helt iallafall om vems an svar det var. För alltså det var ju ändå JAG som valde att rymma och göra det inte nån på soc eller personalen där och inte äckel gubben heller.
 

EmmaFilippa

Trådstartare
@EmmaFilippa jag är så ledsen att du råkat ut för dom här svinen till män.
Fast vi inte känner varandra är jag samtidigt så stolt att du berättar för oss vad som hände, för jag tror det kräver väldigt mycket mod och energi att ens orka tänka på det så att det går att skriva ner. Att du mitt i allt det skriver triggervarningar åt oss andra visar vilken otroligt empatisk och omtänksam tjej du är. Jag hoppas att du kommer kunna hitta lite av den empatin och omtänksamheten till dig själv ❤️
Det är inte ditt fel att manipulativa jävlar utnyttjar ett barn som litar på dom, eller som mår så dåligt att hon hoppas dö. Allt ansvar för det som hänt ligger BARA på dom. En normal, vettig vuxen skulle ALDRIG utsätta någon på det sättet.
Nej en normal vuxen kanske inte skulle det. Men det var ändå JAG som gjorde så jag träffade en inte normal äckel gubbe för att göra sånt. Och annars så hade det ju inte hänt.
 

EmmaFilippa

Trådstartare
Emma det svartnar helt för ögonen på mig av sorg och ilska över vad dessa båda vidriga äckelgubbar har utsatt dig för, och vad de - och alldeles för många andra äckelgubbar - fortsätter att utsätta andra sårbara i din situation för.

Den första som utnyttjat att du kände honom och trodde han var schysst. Och sedan den här, som öppet och fullt medvetet har utnyttjat hur otroligt dåligt du mått för att du ens skulle gå med på att träffa honom.

Jag vet att du skuldbelägger dig själv så hårt, men det är också väldigt, väldigt vanligt när någon varit med om ett övergrepp att det är just det första övergreppet som sätter igång en destruktiv spiral. Och att det har drivit många andra än du till att göra liknande saker av liknande anledningar som du drabbades av i detta fall. Trots att det aldrig hade hänt om inte det första övergreppet hade hänt. Och det betyder inte att man är varken dum eller störd eller äcklig för att det händer en andra gång, det är mer en del av traumat efter det första övergreppet.

Jag tänker särskilt på Mathilda Hoflings sommarprat från 2021 när jag läser dina rader, vet att någon tagit upp det förut och det är starkt och väldigt tungt att lyssna på. Men hon har tagit sig igenom det hemska efter att ha blivit utsatt för flera övergrepp, och jag hoppas så att det snart blir så för dig med. Och jag håller med i att det är jättestarkt och modigt och bra av dig att du kan skriva av dig och få ut orden någonstans.

Bara att det nu känns overkligt att det hänt dig tyder (för oss som läser och hejar på dig) på att du är på väg därifrån, i en bättre riktning.
Jag var inte lyssnat på det tror jag så vet inte vem det är. Men bra för henne iallafall att hon tog sig genom det ❤️
Men ja jag fattar detdär med att det kan bli som en dålig spiral och så men det var ju ändå MITT val.
 

EmmaFilippa

Trådstartare
Allt är den där hemska äckliga gubbens fel. Han är den som ska skämmas och tycka att han är äcklig. För det är han och inte du som bär all skuld.

Att du blev våldtagen är inte ditt fel!

Vad jag önskar att du snart kan se det vi andra ser, vilken otroligt fantastisk, fin och intelligent tjej du är ❤️
Jag vet inte om det räknas som det som du skrev. För jag hade ju som gett sam tycke att göra det för jag sa ju okej till att träffas och jag VISSTE vad vi skulle göra då. Så han gjorde ju egentligen bara det som vi hade be stämt före. Och jag tror inte att jag sa nej eller nåt sånt eller jag sa inget alls som jag minns.
 
Jag fattar hur du menar men jag håller nog inte med helt iallafall om vems an svar det var. För alltså det var ju ändå JAG som valde att rymma och göra det inte nån på soc eller personalen där och inte äckel gubben heller.
Fast man får inte begå brott mot en annan människa även den människan säger att den vill det.
Faktiskt.
Brottet är helt gubbens ansvar.
 

EmmaFilippa

Trådstartare
Vet du, jag har tänkt samma sak som du sen jag läste @EmmaFilippa s andra text igår. Jag är laglydig, fridsam, mot hämnd och allt detdär. Har inte ens snattat godis nångång och aldrig lyft handen för att slå en annan människa. Men just de här två äcklen skulle jag vilja ha tag i och skada på allvar för vad de gjort mot Emma...
Det är kanske jätte konstigt men jag KAN INTE känna sådär att jag är jätte arg på dom eller att jag vill skada dom eller nåt sånt. Utan det bara är som tomt för mig om jag tänker på dom. Eller detenda som är tankar är att jag undrar varför liksom. Som varför han valde ut mig liksom och varför han var så äcklig och som hård hänt med allt eller hur jag ska förklara. Och ifall han fattade hur dåligt jag mådde men det borde varit o möjligt att inte fatta det. Och då fattar jag inte varför han ville göra det.
 

EmmaFilippa

Trådstartare
Fast man får inte begå brott mot en annan människa även den människan säger att den vill det.
Faktiskt.
Brottet är helt gubbens ansvar.
Nej såklart inte och jag vet att det är o lagligt att k*pa s*x och det var såklart fel av han att göra det! Men jag tycker ändå att det känns som mitt an svar att allt dethär hände FÖR MIG.
 
Emma ❤️❤️❤️ vill bara ge dig en stor virtuell kram. Du är så himla klok och fin människa. Jag har själv haft väldigt mycket skuldkänslor och självhat över saker som jag varit med om. Så jag förstår dig när du berättar om dina tankar och känslor. Men jag hoppas att du en dag ska förstå att det inte var ditt fel, någonstans! Det var fruktansvärda människor som utsatte dig för det här punkt. Men jag kan förstå att de är jobbigt att höra att man har ”fel” eller känner ”fel”, jag hatade när folk sa liknande saker till mig när jag var yngre, eftersom för mig var mina känslor så pass starka och att jag bara blev arg när människor sa att jag hade fel, tänkte fel.. Men jag känner ändå att jag vill berätta detta. Att du är värd och må bra, du är värd att vara älskad, allt som hänt dig är inte ditt fel, det strålar om dig om hur empatisk och klok du är Emma så även om du inte tror på det idag så hoppas jag att de som i mitt fall kan växa fram hos dig. ❤️❤️❤️
 
Jag vet inte om det räknas som det som du skrev. För jag hade ju som gett sam tycke att göra det för jag sa ju okej till att träffas och jag VISSTE vad vi skulle göra då. Så han gjorde ju egentligen bara det som vi hade be stämt före. Och jag tror inte att jag sa nej eller nåt sånt eller jag sa inget alls som jag minns.

Det är våldtäkt inte bara om det används hot eller våld, utan också om offret är i en särskilt utsatt situation. I förarbetena till den lagstiftning som gäller nu diskuterades bland annat "straffvärda fall av sexuellt utnyttjande av unga personer som har ett självskadebeteende", och att det borde vara tydligt att det också kan bedömas som våldtäkt.

Det står att "sådana fall bör ofta vara att bedöma som att en särskilt utsatt situation föreligger" och det ska också vägas in om brottsoffret är en ung person. Brottsoffrets "val" att delta har då ingen eller liten betydelse. Allt detta med att du har varit i en särskilt utsatt situation har framgått hur tydligt som helst för det här monstret som du träffade. Men han har valt att strunta i det. Därför är det vad jag kan bedöma en våldtäkt, inte "bara" ett sexköp.
 

EmmaFilippa

Trådstartare
Emma ❤️❤️❤️ vill bara ge dig en stor virtuell kram. Du är så himla klok och fin människa. Jag har själv haft väldigt mycket skuldkänslor och självhat över saker som jag varit med om. Så jag förstår dig när du berättar om dina tankar och känslor. Men jag hoppas att du en dag ska förstå att det inte var ditt fel, någonstans! Det var fruktansvärda människor som utsatte dig för det här punkt. Men jag kan förstå att de är jobbigt att höra att man har ”fel” eller känner ”fel”, jag hatade när folk sa liknande saker till mig när jag var yngre, eftersom för mig var mina känslor så pass starka och att jag bara blev arg när människor sa att jag hade fel, tänkte fel.. Men jag känner ändå att jag vill berätta detta. Att du är värd och må bra, du är värd att vara älskad, allt som hänt dig är inte ditt fel, det strålar om dig om hur empatisk och klok du är Emma så även om du inte tror på det idag så hoppas jag att de som i mitt fall kan växa fram hos dig. ❤️❤️❤️
❤️ Jag blir nog inte precis ARG men blir mera frusterad.
 

EmmaFilippa

Trådstartare
Det är våldtäkt inte bara om det används hot eller våld, utan också om offret är i en särskilt utsatt situation. I förarbetena till den lagstiftning som gäller nu diskuterades bland annat "straffvärda fall av sexuellt utnyttjande av unga personer som har ett självskadebeteende", och att det borde vara tydligt att det också kan bedömas som våldtäkt.

Det står att "sådana fall bör ofta vara att bedöma som att en särskilt utsatt situation föreligger" och det ska också vägas in om brottsoffret är en ung person. Brottsoffrets "val" att delta har då ingen eller liten betydelse. Allt detta med att du har varit i en särskilt utsatt situation har framgått hur tydligt som helst för det här monstret som du träffade. Men han har valt att strunta i det. Därför är det vad jag kan bedöma en våldtäkt, inte "bara" ett sexköp.
Okej. Ja det var nog tydligt eller det borde ha varit det iallafall. Men han kanske ändå tänkte att jag hade sagt okej till det innan och att jag fick det som jag skulle få av han så så bara var det att vi höll av talet kanske.
 

Liknande trådar

  • Artikel
Dagbok Jag skrev dethär igår kväll när jag hade panik och ALLT bara var förmycket i huvudet. Så sa den personalen som var med mig att jag kunde...
2 3 4
Svar
61
· Visningar
2 987
Senast: Voeux
·
  • Artikel
Dagbok TRIGGER VARNING!! Jag kommer skriva om kanske triggande saker nu som kanske är känsligt för vissa så ni vet! Men ja det som jag vill...
2 3
Svar
56
· Visningar
2 501
Senast: sorbifolia
·
  • Artikel
Dagbok Det är så jävla mycket som är sjukt och konstigt och äckligt i denhär världen. Och det är så jävla svårt att veta vad man ska tro på och...
2
Svar
35
· Visningar
996
  • Artikel
Dagbok Dethär kanske är ett känsligt ämne så varning för det då. Och endel tycker säkert att jag är jätte dum men det är en sak som jag inte...
2 3
Svar
45
· Visningar
1 325

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Dressyrsnack 15
  • Rambo summer series?
  • Föl 2023

Omröstningar

  • Vad väljer ni att höra först?
Upp