Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Dessa urjobbiga reklam pop-ups!

S

spoff

Du kan laste ned nettlesern Mozilla. Den er gratis, og finnes for Windows.

I Mozilla kan du gå inn på Edit -> Preferences -> Navigator -> Helper Applications. Der kan du kryssa av at du ikke ønsker pop-ups. Mulig du kan velge dette i andre nettlesere også (muligens for Opera også, som også finnes for Windows). Kjenner ikke til at det finnes en slik mulighet for Internet Explorer, men kan godt tenkes.. Kjenner veldig lite til den nettlesern.

Enig.. Pop-ups er slitsomt :crazy:
 
Nackdelen med sådana program/inställningar är ju att de förhindrar ALLA pop-up. Så man kan tex inte titta på bilder som öppnas i pop-upfönster.
 
Jag hade ett sånt program ett tag - men eftersom jag nu har adsl så funkar det inte för jag måste ha ett pop-up-fönster för att kunna logga ur från Internet. :crazy:
Det ska visst finnas ett annat program, eller intställning, som undantar viktiga "måste ha"-pop-ups. Men det vet jag inte vad det är för program - så jag får stå ut med upp-poppande reklam. :(

Susanne
 
S

spoff

Hos meg (bruker Mozilla, dog for Linux, men bør ikke vøre forskjell) åpnes pop-ups som manuelt åpnes via en lin som en såkalt tab som Mozilla har. Autopop-ups hindres.
 
nejnej. du kan ställa in mozilla att bara visa popuper du önskar, dvs klickar du på en länk som genererar ett popup-fönster kommer det upp, annars inte.
 
S

spoff

hest.no er fx en side som har et elendig auto pop-ups vindu som hopper opp. Det får jeg ikke opp. Velger jeg å se på bildeserier i Aftenposten klikker jeg selv på en link som med default innstillinger hopper opp i et pop-ups vindu, men i Mozilla åpner dette vinduet seg som en egen tab. Slik er det hos meg iallfall. Nå har jeg Mozilla for Linux, men ville tro det var likt for Windows. Uannsett kan man slå av og på for pop-ups dersom en ønsker å ha pop-ups av og til. Er du ofte og besøker sider med auto pop-ups så er det ingenting som er mer irriterende..

Hvordan dette er for Opera er jeg ikke sikker på da jeg ikke har brukt det så mye. Men tror den har en liknende mulighet. Ellers benytter jeg personlig mest Galeon (men tror ikke den finnes for Windows) som er en Mozillakloning (og Galeon har alt hva jeg ønsker, og samme mulighet med pop-ups som jeg mener Mozilla'n min har).
 
S

spoff

Skrev forresten feil angående hvordan fikse "no pop-ups" i Mozilla. Det riktige er: Edit -> Preferences -> Privacy & Security -> Pop-ups -> aog velg "Reject pop-up windows."

Opera har samme funksjonalitet: File -> Preferences -> "Refuse pop-up windows" (du kan også velge at pop-ups popper opp i bakgrunn istedet for forran).
 
S

susekl

Jag använder också Mozilla och alla pop-up fönster där jag själv klickar på länken som leder till ett pop-up fönster öppnas.
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 6470 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Bukefalos Jag får upp reklam där det inte går att rapportera. Det är annonser som har med bantning att göra. Tidigare har jag alltid kunnat...
2 3
Svar
40
· Visningar
2 276
Relationer Hej. Jag känner mig helt jävla galen. Mina föräldrar säger att jag inte ska lita på de få människor jag anförtrott mig till. Min mamma...
Svar
6
· Visningar
679
Övr.Katt Vi fick hem vår kattunge igår och vi har en hund på 6 år. Alla i familjen var helt införstådda med att introduktionen skulle ta tid då...
Svar
8
· Visningar
418
Övr.Barn Min äldsta dotter är nyligen fyllda åtta år. Hon har alltid varit en ganska orolig själ. Kolik som bebis, sov (sover) dåligt, vaknade...
2 3 4
Svar
74
· Visningar
7 480

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp