Övr. dagbok Det har varit bra

Vanellus

Trådstartare
Med betoning på bra. Jag har känt mig stark. Allt har känts bra. Jag har smålett lite och tänkt att vad sjutton såg jag hos honom? Ändå sett tillbaka på tiden som lite gullig. Det är väl gulligt att man gillar andra människor? Det är bra. Mer kärlek i världen. Typ.

Men sen så slog det bara till igen. Bam! Vi gjorde ett arbete tillsammans och jag klarar inte av att sitta bredvid honom. Jag klarar inte av att han skrattar och tar mig på axeln. Det gör han. Han är sådan. Det gör han på alla. Nej han kladdar inte.

Jag har sökt ett nytt jobb. Tvekade. Vet inte om jag vill. Jo jag vill. Får en klump i magen av att lämna mitt jobb jag älskar och mina kollegor som är bäst i hela världen. Men hur länge ska jag hålla på så här? Det går ju inte. Det är ju löjligt.

Sökte jobbet. Blev kallad på intervju. Tabbade mig. Gjorde så dåligt ifrån mig och kommer aldrig få jobbet. Okej. Jag har i alla fall försökt. Gjort något. Det kommer fler chanser. Tvekar. Jag vet inte om jag vill. Vill. Vill inte. Svårt. Skönt att inte få nytt jobb och slippa välja.

Nu ska vi jobba ihop ett tag igen. Det är bara att lida mig igenom det. Uppskatta det. Se det som roligt och energi. Det blir mycket energi när vi jobbar ihop. När jag jobbar själv för mycket kan jag bli väldigt oinspirerad och energilös. När vi jobbar ihop blir det bäst. Vi kommer med galna idéer. Orimliga idéer som vi sedan kokar ned till något bra. Oftast nära den ursprungliga tanken :) Men så roligt vi har det på vägen!
 

Vanellus:s ev trådar under: Dagbok Annonser Överallt

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

  • Jobbigt förhållande

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

  • Dagboken
Upp