Bukefalos 26 år!

M

Madelene

Finns de inte längre? Har haft dojan som ridskor i x antal år, men kan inte hitta dem längre.

På hööks hemsida hittar jag något som heter Jolly jumper lace, är det dojan fast med nytt namn?

Någon som vet var man kan köpa dojan annrs?

/Madelene
 
hansbo säljer dom....hade högtidlig bgravning för min dojan och min totalt utslitna favorit byxor igår.. :crazy:
 
M

Madelene

Hittade dem på Hansbo, men närmaste återförsäljare var ju en bit bort, går det att beställa via nätet någonstans? Jag vet ju vilken storlek jag behöver.

Jag tror inte Jolly Jumper är något för mig faktiskt. Min fot är ganska bred över främre tramppdynan eller vad det heter :crazy: Och vad jag sett så verkar Jolly Jumper vara ganska smal framtill :confused:

/Madelene
 
Jag har osså breda o stooora fötter, men för mig fungerar det med Jolly Jumper som sagt.. men det beror väl på hur breda fötter du har.. ? :smirk:
 
M

Madelene

Då kanske jag ska ta och prova Jolly Jumper ändå, de verkar vara mer vattenavisande än dojan.

Alla mina dojan har läckt in vatten, visserligen klantade jag mig och körde grepen genom ett par, men de läckte redan innan.

Var får man tag i Jolly Jumper?

/Madelene
 
T

tiisa

Mina Jolly Jumper var av kass kvalitet. De gick sönder på en säsong, medan mina Dojan är inne på sin sjunde. :):
 
E

ElinPersson

Vilka Jolly Jumper snakkar ni om? Det finns ju 2 sorter. Den ena lite billigare (som jag har å snakkar om) den kostar typ 279:- lr nåt. Å sen finns det en lite dyrare som kostar 549:- lr nått. Vilken snakkar ni om? Den billiga som jag lr?
 
T

tiisa

De var bruna och kostade 450-500 kr när jag köpte dem (ca 3-4 år sedan). Har inte kollat vilka modeller det finns idag.
 
Jag har haft några par Dojan och alla dem har varit helt slut efter 1 säsong. :mad: Jag blev less och köpte ett par riktiga skor! De är grövre än dojan och högre, men de är då vatten täta....
 
M

Madelene

Mina nuvarande Dojan har jag haft i snart 4 år, är väl egentligen inget fel på dem förutom att jag är inne på tredje omgången skosnören.

Men de jag hade innan hade jag ett år i taget ungefär, köper ridskor oftare än jag köper vanliga skor nästan ju :D

Är otroligt fäst vi dojan då jag aldrig fått skav och de sitter bra, är varma på vintern och något så när bra mot vatten.

Men på sommaren blir de varma, speciellt om de är nya så jag ska nog ta och kika på ett JJ. Är ju svårt att bryta vanor :crazy:

/Madelene
 
Har bara använt mina JollyJumper sen i höstas, men ännu är dom iaf som oslitna trots att jag använder dom minst ett par timmar om dagen... :bump:
 

Liknande trådar

Utrustning Hej :) Jag har letat tills jag blivit galen på nätet. Nu när det börjat bli mörkare på kvällarna så är det dags att köpa reflextäcke...
Svar
10
· Visningar
677
Hästmänniskan Hej! Behöver lite råd från er. Jag är i valet och kvalet om jag ska skaffa fodervärd till min fina häst som jag haft i drygt 3 år. Jag...
Svar
6
· Visningar
671
Utrustning Jag skulle behöva en ny stalljacka inför vintern och funderar över var jag ska leta för att hitta en som funkar när man ser ut som en...
2
Svar
22
· Visningar
1 381
  • Artikel
Dagbok Kände att jag behöver skriva av mig lite gällande en ganska ny insikt i mitt liv. När jag var barn var jag kreativ. Jag pysslade, skrev...
2
Svar
20
· Visningar
1 448

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Alkohol
  • Vad gör vi? Del CLVI
  • 13-åring med sugmärken

Hund, Katt, Andra Djur

  • Hundar i värmen
  • Valp 2022

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Bästa läderbalsamet
Upp