Bukefalos 25 år!

M

Madelene

Finns de inte längre? Har haft dojan som ridskor i x antal år, men kan inte hitta dem längre.

På hööks hemsida hittar jag något som heter Jolly jumper lace, är det dojan fast med nytt namn?

Någon som vet var man kan köpa dojan annrs?

/Madelene
 
hansbo säljer dom....hade högtidlig bgravning för min dojan och min totalt utslitna favorit byxor igår.. :crazy:
 
M

Madelene

Hittade dem på Hansbo, men närmaste återförsäljare var ju en bit bort, går det att beställa via nätet någonstans? Jag vet ju vilken storlek jag behöver.

Jag tror inte Jolly Jumper är något för mig faktiskt. Min fot är ganska bred över främre tramppdynan eller vad det heter :crazy: Och vad jag sett så verkar Jolly Jumper vara ganska smal framtill :confused:

/Madelene
 
Jag har osså breda o stooora fötter, men för mig fungerar det med Jolly Jumper som sagt.. men det beror väl på hur breda fötter du har.. ? :smirk:
 
M

Madelene

Då kanske jag ska ta och prova Jolly Jumper ändå, de verkar vara mer vattenavisande än dojan.

Alla mina dojan har läckt in vatten, visserligen klantade jag mig och körde grepen genom ett par, men de läckte redan innan.

Var får man tag i Jolly Jumper?

/Madelene
 
T

tiisa

Mina Jolly Jumper var av kass kvalitet. De gick sönder på en säsong, medan mina Dojan är inne på sin sjunde. :):
 
E

ElinPersson

Vilka Jolly Jumper snakkar ni om? Det finns ju 2 sorter. Den ena lite billigare (som jag har å snakkar om) den kostar typ 279:- lr nåt. Å sen finns det en lite dyrare som kostar 549:- lr nått. Vilken snakkar ni om? Den billiga som jag lr?
 
T

tiisa

De var bruna och kostade 450-500 kr när jag köpte dem (ca 3-4 år sedan). Har inte kollat vilka modeller det finns idag.
 
Jag har haft några par Dojan och alla dem har varit helt slut efter 1 säsong. :mad: Jag blev less och köpte ett par riktiga skor! De är grövre än dojan och högre, men de är då vatten täta....
 
M

Madelene

Mina nuvarande Dojan har jag haft i snart 4 år, är väl egentligen inget fel på dem förutom att jag är inne på tredje omgången skosnören.

Men de jag hade innan hade jag ett år i taget ungefär, köper ridskor oftare än jag köper vanliga skor nästan ju :D

Är otroligt fäst vi dojan då jag aldrig fått skav och de sitter bra, är varma på vintern och något så när bra mot vatten.

Men på sommaren blir de varma, speciellt om de är nya så jag ska nog ta och kika på ett JJ. Är ju svårt att bryta vanor :crazy:

/Madelene
 
Har bara använt mina JollyJumper sen i höstas, men ännu är dom iaf som oslitna trots att jag använder dom minst ett par timmar om dagen... :bump:
 

Liknande trådar

Utrustning Jag ska äntligen ta tag i ridningen igen för första gången på några år. Har lyckats köpa nya ridstövlar som jag hoppas ska passa, men...
2 3
Svar
46
· Visningar
1 769
Utrustning Jag ska köpa nytt bett till min ponny då det vi har nu är för litet. Han har 11,5 i fasta ringar men vilken storlek blir det då med lösa...
Svar
5
· Visningar
350
Hemmet Tänk dig att du får en radikalt ändrad livssituation av vilket slag som helst där du behöver hitta en ny permanent bostad helst igår...
5 6 7
Svar
120
· Visningar
4 136
Trädgård&Växter Jag har en fråga som jag väljer att ställa här istället för i palettsbladstråden. När man driver upp palettblad från frö finns två...
Svar
6
· Visningar
389

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Myggbett?
  • Oseriös avel 2021

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp