En fråga..

H

Hannzo

Tycker ni man måste ha stall/rid-jacka på sig i stallet?
alltså som är till för att ha i stallet.

Lika så tröjor. Tycker ni man måste ha tröjor o jackor som man köper på häst affärer?? :crazy:

Bara undrar..
 
P

Pyrusan

Nej, det tycker iaf inte jag är viktigt. Tröja som tröja.. :) Fast det kan ju vara bra att skippa alltför lössittande, fladdriga kläder eftersom de lätt kan fastna i allt möjligt.
Annars tycker jag att det är upp till var och en var de har på sig!
 
H

Hannzo

Jo, det e sant det du säger..

Vissa ska ju ha det senaste modet o allt ska matcha.. :crazy:
 
P

Pyrusan

Äh, det ska vara praktiskt och skönt att ha på sig, märket spelar ingen roll! ;)
Fast jag kan förstå att de finns de som tycker att det är kul att matcha, men om de klagar eller tittar snett på andra som inte gör det tycker jag det är störtlöjligt! :smirk:
 
N

Nina83

Hehe, jag använder "avlagda" kläder i stallet. Det enda riktigt "stalliga" jag har är ridbyxor, chaps och skor- fast när det är årstid för det har jag gympadojor.

Men jag ska införskaffa en "riktig" ridjacka, för att det är praktiskt helt enkelt. :)
 
E

Elric

Tycker inte att det spelar någon roll. Har märkt att det för vissa är väldigt viktigt med stallmode. Har en stall/ridjacka som jag köpte för 4:a år sedan modellen utgången :cry:

Jag klär mig efter väder och vind. :D

Jag skiljer på vanliga kläder och stallkläder. Gamla fleece, jeans och jackor hammnar i stallet.

Kunskapen sitter inte i kläderna :bow:

Nanne/ :banana:
 
C

Civette

tycker inte att det spelar nån roll huvudsaken är att man trivs i det själv...
 
R

Real_Life


Fast lite sportigare bör dom nog vara, så det är lite mer anpassat för att inte fastna i saker och så
Och ofta lite figursytt
 
Absolut inte! Använd det du tycker är bekvämt. Sen får man väl "piffa" till sig lite när man åker upp till ridklubben och tränar.

Jag har också gamla "avlagda" tröjor i stallet (hrmm... och mina gamla oranga termobyxor på vintern...).

Lotta
 
B

basjkir

Nej jag tycker inte att man behöver ha särskilda stallkläder. Jag har iof stalljackor köpta i hästbutik eftersom jag trivs i dessa jackor. (har MH samt Kyra)
Jag har köpt jackorna på rea.När det gäller tröjor så använder jag inga speciella. Huvudsaken är att kläderna är slitstarka och sköna!

/ sandra :)
 
M

maiden

jackor har jag tre stycken. En sommar, en regn och en vinter. Endast vinterjackan är en "rikigt" ridjacka.
Tröjor, ALDRIG! Har aldrig haft en enda tröja som man "ska" ha till ridning. Dom e alltid dyrare än nästan likadana som man "inte" ska ha till ridning.
 
K

Kiddo

Nej för 17...

Själv rider jag i whatever-tröja-jag-råkar-ha-på-mig-för-dagen. De går ju att tvätta.

Min stalljacka är en gammal L.O.G.G. vinterjacka inköpt på H&M postorder för X antal år sedan. Stallvästen är också inköpt på postorder, antingen H&M eller Ellos. Använder ogärna mina vardagsjackor i stallet, då jag inte tvättar jackor så ofta. ;)

De enda kläderna jag har som är specifikt gjorda för att använda i stallet är väl ridbyxor, ridskor, och shortchaps. Strumporna är inköpta på Hööks, så de räknas väl halvt-om-halvt.
 
H

Hannzo

Bra att jag inte är ensam om att använda "vanliga" kläder.
Använder aldrig jackor som jag har i vanliga fall. Utan har gamla jackor som jag inte använder i skolan/på stan o så längre.. :D

Ridbyxor har jag ju såklart. Chaps, och ridskor/stövlar..

Men inget annat tjaffs.. :p
 
S

sara

Nej, det tycker jag INTE!! Det känns bara onödigt att köpa en speciell tröja (som dessutom är dyr) i stället för att ha en gammal.
 
Nej, jag har bara gamla avlagda tröjor i stallet (dvs sådana jag inte har i skolan), vår/höstjackan är en ridjacka, men den är hemsk att rida i... gillar den inte överhuvudtaget, det är klubbjacka, de flesta medlemmarna har en sådan, och så står klubbnamnet på ryggen.
På fötterna har jag antingen (på sommaren) gympadojor (och shortshaps)(i Kreles stall) eller ridskor (och shortshaps, samma som ovan) (ridskolan) och på vintern vinterridstövlar på båda ställena.
Ridbyxor har jag ju, inköpte i hästaffär.
 
nej det tycker jag inte...
jag använder träningsoverall,jeans mm när jag bara ska mocka pyssla osv
när jag rider så har jag ridbyxor och ridjacka men det händer även där att jag bara skrittar ut i tränings byxor en vindjacka el flecce tröja.
sen gamla tröjor som gjort sitt,har jag som "stalltröjor"
men visst det är ju självklart upp till var och en :p
men för mig har det ingen som helst betydelse hur man är klädd i stallet ;)
mvh/Arabizar
 
B

Bonzaij

neee.
gamla tröjor har ja som ja inte har i skolan eller så. fast ja har min underbara vinterridjacka, annars har ja en tjocktröja å min gröna väst. fast västen har ja inte när ja rider
 
E

Elisabet

jag har kläder som jag inte vill använda i skolan... sak samma om det är en hästr tröja eller inte... det är ju bara stallet... jackor varierar... oftast har jag stalljackor...
 
Nä det tycker inte jag. Jag har "gamla" tröjjor i stallet som jag inte använder till vardags längre. Speciella stalljackor har jag dock, men inget måste, då dom är mest praktiska. :)
 

Liknande trådar

Utrustning skulle vilja köpa en extra ridjacka att använda ibland när jag rider på andra stall än där jag rider normalt sett. Hyr skåp på min...
Svar
7
· Visningar
487
Utrustning Familjens ponny ska snart springa Pay n Ride och Pay n Jump med såväl matte, 10 år , som husse 14. Man måste ju inte vara finklädd, men...
Svar
4
· Visningar
400
Senast: ako
·
Kläder & Bli fin Dags att fråga bukeoraklet igen. Söker efter en varm tröja eller jacka att ha med på vandringar där risken för kallare temperaturer...
Svar
2
· Visningar
308
Senast: MCP
·
Kläder & Bli fin Jag har drabbats av något helt oförklarligt sug efter lyx. O_o Förstår inte riktigt varför, jag har alltid varit rätt enkel i mitt...
2
Svar
22
· Visningar
1 781

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp