Bukefalos 26 år!

Erfarenheter av dörrar på transport?

H

Hästen

Funderar på att köpa bakdörrar till min transport istället för bom och nu skulle jag vilja höra om ni har några synpunkter på det?
Jag såg det en gång när jag tittade på en häst och tyckte det verkade så säkert.Slippa krångla med bom.
Tack för tips! :)
 
Z

zana

Jag lånade en transport me det en gång och såg inga nackdelar, tycker att de verkar vara det säkraste och enklaste alternativet!
 
När jag körde mina unghästar första gången nu i sommar så lånade jag en transport av en kompis med dörrar. Det funkade jättesmidigt och kändes väldigt tryggt med tanke på att de var så ovana.

Piggy
 
M

mårran

På mitt förra släp satte vi in dörrar för vi hade en ponny som var expert på att huka sej och krypa under kedjan som det var i den. Jag var jättenöjd med dörrarna det kändes helsäkert.

Jag antar att det var sådana dörrar du menade, såg att en del skrev om dörrar istället för vanliga luckan men det var väl inte det du menade eller?
 
H

Hästen

Hej,

Nej, det var sådana dörrar som du pratar om jag menade.
Ska nog beställa till min transport, smidigare än att leta ny kärra.Det är väl dyrt förstås men jag tycker det verkar så säkert!

Tack alla ni för svaren!!
:bow: :bow:
 
H

Histiana

Hej!
Vi har dörrar i vår transport, så himla bra och säkert! :bump: Hästen kan ju aldrig rusa av rampen och skada sig själv eller någon i närheten! Det tycker jag absolut du ska göra!!:idea:
 

Liknande trådar

Utrustning Jag har en Cheval Liberté 1,5- hästars i aluminium med glasfiberfront och tak. Den är supersmidig och ligger bra på vägen, och på vägen...
Svar
5
· Visningar
655
Träning Jag har ett sto som stegrar när hon lessnar på sin ryttare. (Hon är kollad och genomgången av veterinär mer än en gång, hon har inte...
2
Svar
27
· Visningar
1 925
Utrustning Är det någon som har testat ett Dyon la cence bettlöst träns? Funderar på om jag skulle köpa ett sådant till min häst som försenad...
Svar
14
· Visningar
741
Övr. Hund Hej! Vi har ju precis fått hem en cockervalp / unghund på 7 mån. Fantastiskt mysig liten vovve som på mindre än en vecka vunnit allas...
Svar
19
· Visningar
1 374

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Vad gör vi? - Kids Edition
  • Snappchat
  • Värdesaker på resa

Hund, Katt, Andra Djur

  • Uppdateringstråd 26
  • Kattbilder #7

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp