Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Erfarenheter av dörrar på transport?

H

Hästen

Funderar på att köpa bakdörrar till min transport istället för bom och nu skulle jag vilja höra om ni har några synpunkter på det?
Jag såg det en gång när jag tittade på en häst och tyckte det verkade så säkert.Slippa krångla med bom.
Tack för tips! :)
 
Z

zana

Jag lånade en transport me det en gång och såg inga nackdelar, tycker att de verkar vara det säkraste och enklaste alternativet!
 
När jag körde mina unghästar första gången nu i sommar så lånade jag en transport av en kompis med dörrar. Det funkade jättesmidigt och kändes väldigt tryggt med tanke på att de var så ovana.

Piggy
 
M

mårran

På mitt förra släp satte vi in dörrar för vi hade en ponny som var expert på att huka sej och krypa under kedjan som det var i den. Jag var jättenöjd med dörrarna det kändes helsäkert.

Jag antar att det var sådana dörrar du menade, såg att en del skrev om dörrar istället för vanliga luckan men det var väl inte det du menade eller?
 
H

Hästen

Hej,

Nej, det var sådana dörrar som du pratar om jag menade.
Ska nog beställa till min transport, smidigare än att leta ny kärra.Det är väl dyrt förstås men jag tycker det verkar så säkert!

Tack alla ni för svaren!!
:bow: :bow:
 
H

Histiana

Hej!
Vi har dörrar i vår transport, så himla bra och säkert! :bump: Hästen kan ju aldrig rusa av rampen och skada sig själv eller någon i närheten! Det tycker jag absolut du ska göra!!:idea:
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 6477 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Utrustning Är det någon som har testat ett Dyon la cence bettlöst träns? Funderar på om jag skulle köpa ett sådant till min häst som försenad...
Svar
14
· Visningar
576
Utrustning Jag har bestämt mig för att köpa en transport. Det stressar mig lite att vara beroende av att låna/hyra.. Har lite funderingar kring...
2
Svar
39
· Visningar
1 705
Utrustning Hej! Vilka märken/modeller finns med dörrar bak istället för bakbom? Vad har ni för erfarenheter av att ha dörr istället för bom? Något...
2
Svar
22
· Visningar
2 169
Hästmänniskan Jag och min syster har för ett tag sen börjat leta vår första egna ponny, men det har tyvärr inte gått så bra hittills. Det var från...
2 3 4
Svar
68
· Visningar
6 487

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Smörja mulen med?
  • Veka kotor och x bent

Omröstningar

Upp