Bukefalos 25 år!

EURO..inom ridsporten

Eve

Trådstartare
vad skulle en ny valuta göra för ridsporten?
bra eller dåligt?
är intresserad vad ni andra tycker..
 
Skit samma, enligt min uppfattning. Hur svårt är det att räkna om en valuta/växla pengar? Vi har klarat det i hundratals år, så varför skulle det plötsligt vara så enormt svårt och kostsamt?

Tycker EMU-frågorna ligger på ett mycket djupare plan, men dom tas dessvärre sällan upp på sätt, så att jag förstår.

Rösta ja eller nej?
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

LIA
 
Troligen ingen större skillnad. Toppryttarna som reser hela tiden får väl lite enklare. För oss vanliga så kan jag inte se att vår ridning kommer att påverkas av euron.
 
C

crazy

Håller helt med dej LIA! ;) :D

Såg i Ridsport att flera kända ryttare har ställt sej samman att de ska rösta JA...jag bara undrar isåfall vilka kontakter de har nere i Europa isåfall!?!

För när man har bekanta i Europa som får minska ner och sälja av hästarna pga av konsekvenserna med valutan....ja då vill iallafall inte jag ha den här...så jag röstar NEJ för min del.

...och NÄR det bevisligen blir positivt med euro-valutan...ja då kan man ju fundera om.Men som det är nu...nähä..inte när det åtminstone börjar gå väl för Sverige efter så lång tid....ska de stjälpa Sverige med att införa euron bara för att få samma valuta som europa...ja då tvivlar jag starkt på hur det går för oss i framtiden.
 

Liknande trådar

  • Artikel
Hästnyheter SVT gör en ny satsning på ridsport. Den här gången handlar det om deltävlingar av Global Champions Tour som visas i SVT Play.
Svar
0
· Visningar
93
  • Artikel
Hästnyheter Det är en tid för omvärdering, för omstart, att göra bättre, hållbarare, sundare - det tycker Ridsports sportkrönikör Elisabeth Hoff...
Svar
0
· Visningar
425
  • Artikel
Hästnyheter De nya reglerna om stallregister skjuts fram och börjar gälla först i oktober. Ridsport kan nu avslöja skälet bakom förseningen. Orsaken...
Svar
0
· Visningar
127
  • Artikel
Hästnyheter Regeringens beslut om en ny pandemilag gör att Svenska Ridsportförbundet ser över hur reglerna påverkar ridsporten.
Svar
0
· Visningar
196

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Kaoset del 2
  • Vårföräldrar 2022
  • Dejtingtråden 33

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp