Wille
Trådstartare
Jag har tidigare ätit rätt mycket färdiglagad fryst mat som jag värmt i micron. Sedan cirka 2 månader tillbaka har jag mestadels ätit hemlagad mat.
Tidigare har jag haft rätt mycket problem med magen men det har upphört sedan 2 månader tillbaka. Jag hade en liten känning för ett tag sedan och då hade jag ätit färdiglagad mat.
Jag ser ju en koppling mellan vad jag ätit och om jag haft magproblem. Men kopplingen känns inte rimlig. De färdiga frysta rätterna innehåller väl bara vanlig mat? Jag kan inte begripa varför jag skulle bli dålig i magen av dem. Nån annan som fattar och kan förklara varför jag inte blivit dålig i magen av hemlagat men varit dålig titt och tätt när jag ätit färdiglagade rätter?
Tidigare har jag haft rätt mycket problem med magen men det har upphört sedan 2 månader tillbaka. Jag hade en liten känning för ett tag sedan och då hade jag ätit färdiglagad mat.
Jag ser ju en koppling mellan vad jag ätit och om jag haft magproblem. Men kopplingen känns inte rimlig. De färdiga frysta rätterna innehåller väl bara vanlig mat? Jag kan inte begripa varför jag skulle bli dålig i magen av dem. Nån annan som fattar och kan förklara varför jag inte blivit dålig i magen av hemlagat men varit dålig titt och tätt när jag ätit färdiglagade rätter?