fel på katten

sweep

Trådstartare
det måste vara nått fel på honom.. =)

leker under databordet, har jättekul och helt plötsligt så springar han i full fart ut i rummet leker lite med en påse och sen full fart in i köket..

kan han inte leka med en sak i taget??

nu va han under bordet igen, petade till en sak och sprang iväg.. jag vill inte veta vad det är som är under bordet just nu..=)

nu är han tyst igen.. undrar hur länge det håller i sig,..
 

sweep

Trådstartare
han brukar klättra på soffan och sen kasta sig ut ifrån den och landa på golvet med benen rakt ut (landar mer eller mindre på magen..) men det hindrar inte honm från att göra det om och om igen..
 
K

kjelin01

precis som mina kattsingar!

hoppar rakt upp i luften, sedan kapplöpning genom hela lägenheten. över soffan och ner i den stora spännande kartongen med dataskärmen.

sedan är de alldeles vita av frigolit när de kommer upp.

fast för det mesta ser man dom inte( svarta) när de har gömt sig, tills man kommer nära, då kan jag lova att man märker av dom!

:D
 

sweep

Trådstartare
min är oxå svart..
han är bra på att gömma sig och sen hoppa fram och attackera benen på en.. lagom kul när man går runt i nattlinne..
 
va kan man som katt göra en sak i taget?
Mina turas om att leka med samma leksak även om det finns 2 likadana. Undrar ibland vad grannarna under tänker när racet går på kvällen för de är inte tysta
Har nu installerat en råtta i gummiband som sitter i en dörröppning och efter några timmar där är det trötta kissar som kan tänka sig att sitta i knä ett litet tag, typ 5 sekunder innan det är full fart igen
 
M

Moniq

Måste bara berätta för dig om råttan jag hade i gummiband till våra kissar. Bandet satt fast överst i dörrposten och råttan hängde nån dm från golvet. Världens roligaste leksak tyckte kattorna. Ända till den dagen råttan for runt halsen på en av kattorna och gjorde en frivolt runt gummibandsöglan - dvs det blev en knut runt katthalsen. Hade jag inte varit hemma och sett detta skulle katten stypts :crazy:.
 
S

sanwan

Det går inte över heller. Svante som fyller 3 i mars ska fortfarande bita en i hälsenorna :devil: Fast han är ju så söt att det gör inget!
 
Min sterilicerade katthona som är tre år är också heltokig ibland. Hon kan tex hoppa upp och labba till mig i bakhuvudet för att få mig att busa med henne. Annars far hon också runt från rum till rum och busar i påsar, springer på möbler och är överallt där hon inte får vara.
 
Min ena kisse fastnade oxå i ett sånt gummiband. Jag var inte hemma när det hände :(, som tur var så hade den fastnat runt magen på honom. När jag kom hem så satt han fast stenhårt i bandet, fick precis in spetsen på en sax så att jag kunde klippa av det. Köper aldrig mer leksaker i gummiband.
 

Liknande trådar

Ridning Hej! Har fått ett problem med min medryttarhäst som jag skulle vilja reflektera lite om! Jag har ridit min medryttarhäst i 4 månader...
2
Svar
22
· Visningar
3 942
Senast: yamyam
·
Katthälsa Lång historia kommer efter det jag egentligen undrar över, någon med erfarenhet av ”kronisk” /återkommande UVI på katt? För 2 år sedan...
Svar
10
· Visningar
1 532
Senast: MiniLi
·
Hundhälsa Detta är nog det absolut svåraste jag någonsin har behövt skriva. Jag har en pomeraniantik på snart 4 år, hon är min första hund och...
Svar
17
· Visningar
4 976
Senast: Sel
·
Katthälsa Någon mer kunskap om/erfarenhet av idiopatisk cystit? Ping har haft problem i omgångar sedan i vintras, vi har regelbunden kontakt med...
Svar
9
· Visningar
1 542
Senast: TinyWiny
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Vinter och katt
  • Hund på jobb. Vilket yrke?
  • Vad vill jag ha för katt?

Hästrelaterat

  • Aggresiv häst
  • Namngivningstips..
  • Kcal stallsysslor

Omröstningar

  • Soffa i skinn eller tyg
Upp