Florsocker i maränger

Vad är anledningen? Nu blir jag nyfiken.
Googlade och hittade:
Variera sockret

Genom att variera sockersort får man maränger med olika utseende och smak.

  • Strösocker ger neutral sötma och vita maränger.
  • Florsocker ger en mjuk sötma, sprödare konsistens och kritvita maränger.
  • Rörsocker ger aromatisk sötma och lite ”krispigt” bit. Färgen blir ljust crême/vit. Använd ekologiskt, Fair Trademärkt rörsocker.
  • Ljust Muscovadoråsocker ger smaken en kick av kola och mild lakrits. Färgen blir ljust brun.
  • Mörkt Muscovadoråsocker bör blandas med vanligt strösocker (50/50). Marängerna får en smakton av lakrits och färgen blir beigebrun. Passar perfekt ihop med kakao.
  • Farinsocker gör smaken mera ”kaxigt” aromatisk. Färgen blir brun.
http://hembakningsradet.com/maranger-maranger/
 

Liknande trådar

Mat med semlor, egentligen? Jag menar, en slät bulle; intetsägande. En stor slafs grädde; seriöst. Florsocker överallt i ansiktet. Ja... och...
9 10 11
Svar
204
· Visningar
9 085
Senast: Acto
·
Kropp & Själ Det står saker i min journal som inte stämmer. Jag ska ha fått en viss behandling står det, men det har jag inte alls. Och en annan sak...
2 3
Svar
48
· Visningar
3 263
Senast: Rosett
·
Fordon Skulle köpa kylarvätska idag och blev tillfrågad på macken om jag skulle ha röd, grön eller blå vätska? Killen bakom disken sa att det...
Svar
17
· Visningar
1 206
Senast: Pegasus63
·
Juridik & Ekonomi Jag var i tingsrätten under hösten där gärningsmannen dömdes, jag var målsägande. Nu fick jag hem en dom från hovrätten som inte ändrar...
Svar
2
· Visningar
681
Senast: gul_zebra
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp