Fortfarande inte fått licens?

Solvira

Trådstartare
Kan man hoppas på att få licensen nu innan årets andra tävling, som för mig går av stapeln på söndag? Jag skickade in betalning och licensunderlag för dryga månaden sen.

(Jag blir alltid såhär harig när startlistorna kommer ut... :crazy: Allt måste platsa! )
 
Sv: Fortfarande inte fått licens?

Vi betalade i januari och då fick man den nya brickan rätt snabbt. Dock tror jag att det är nu är fler som betalar vilket gör att det tar längre tid. För något år sedan var det ju vissa som aldrig fick brickor:)

Jag tror inte att du behöver vara orolig i alla fall!
 
Sv: Fortfarande inte fått licens?

Har du kvittot och lilla "lappen" så är det ju din licens tills du fått brickan! Jag skulle iaf avvakta ett tag till innan jag försökte ringa förbundet.
 

Solvira

Trådstartare
Sv: Fortfarande inte fått licens?

Jadå, jag har ju tävlat en gång i år redan med lapp och kvitto istället, men det känns alltid säkrare med brickan. Jag menar, brickan kan inte flyga iväg ifall det kommer en kastvind. :angel:
 
Sv: Fortfarande inte fått licens?

För mig tog det ca 1 månad efter att jag betalt in tills jag hade brickan.
Du får hålla håååårt i lappen om du ej hinner få brickan innan tävling. ;)
 
Sv: Fortfarande inte fått licens?

har inte heller fått min licens än, är snart en månad sen jag betalade in... Så har det varit för mig varje år, har dröjt jättelänge..
 
Sv: Fortfarande inte fått licens?

jag fick min efter knappt en månda efter inbetalningen tror jag. Det kan ta ett tag att få brickan så jag skulle inte vara orolig.
 

Liknande trådar

Skola & Jobb Jag har under flera månaders tid försökt gå ur facket. Jag har skickat mail. Jag har ringt och identifierat mig mer bankid. Jag har nu...
Svar
4
· Visningar
572
Senast: sthu
·
Hästmänniskan Jag har ridit sen jag var 4, började rida varje dag 2015 och har en egen häst sen 2020. Har senaste året tyckt att det varit jobbigt...
Svar
7
· Visningar
431
Juridik & Ekonomi Jag har mycket liten erfarenhet av att ta lån men nu har sambon och jag stött på så pass mycket patrull i senaste låntagarsvängen att...
2 3 4
Svar
65
· Visningar
5 688
Senast: Tualma
·
Hästhantering Någon här som haft en väldigt nervös och osäker häst? Blev det bättre? Varning för lång text: Köpte min dam i februari, känslig men...
2
Svar
35
· Visningar
2 541
Senast: Ramona
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Soffa i skinn eller tyg
Upp