Tjatter Fortsättning på bildtråden

Nej, hon tycker uppenbarligen inte att dina åsikter om hennes utseende är välkomna så jag föreslår att du låter bli att kommentera hennes bilder framöver. Du vet, en oönskad komplimang är ju inte ens en komplimang 🤷‍♀️
ja, typ som om vi kvinnor bara är objekt för mäns begär. Newsflash, det är vi inte. Skulle faktiskt uppskatta överlag om gubbar rent allmänt bara kunna lägga av med kommentarer om kvinnor, om hur snygga dom tycker vi är eller "hot". My mission is life is to not to be deemed "fuckable" by men. Jag är så oändligt trött på att man inte kan få dela saker eller bilder på sig själv, utan någon sliskig gubbe skall kliva in och äckla sig. bara LÄGG AV! - Har själv slutat dela bilder på själv för jag är så trött på män alltid skall hoppa in och äckla sig. vi är människor, inte objekt.
 
Från häromdagens långpromenad. Mina favoritskor som gick sönder efter jag tagit bilderna 😭 Nästan hela platån på den ena lossnade så fick gå hem barfota. Så nu blir det att försöka laga dem, men tror inte att jag kan få det tillräckligt hållbart för att kunna gå långt i dem igen vilket är synd för de är så bekväma!
8579F7A3-AFCA-4DF5-9415-1F80455DF5CC.jpeg
 
Upp