Fruktansvärd trötthet

Ett tips i all välmening förstår jag men för att immunterapi ska vara aktuellt så ska man vara riktigt besvärad/sjuk av sin allergi och inte blivit hjälp i händerna på specialist i allergologi, enligt min kunskap.

Gäller det även när man ”bara” tar en tablett om dagen i tre år? Jag förstår att injektioner varje vecka är inget som man kan få hur som helst. Som sagt var så har jag ingen första hands kunskap i ämnet och undrar.
För vad det är värt stämmer det @Modest skriver överens med mina erfarenheter som patient. Vården var skeptisk när jag bokade tid för min allergi men när jag berättade att jag sover ca 10 h per dygn under gräspollensäsong och var ordentligt påverkad resten av vakna tiden fick jag en tid på VC. Sen visade blodprovet 98,0 där gränsvärdet för allergi skulle vara 0,3 eller om det var 0,35. Då fick jag en remiss till allergolog och fortsatt utredning där innan det blev aktuellt med behandling. Utifrån priset på tabletterna förstår jag att man är restriktiv.
 

Liknande trådar

Kropp&Själ Snälla hjälp mig, jag blir bara tröttare och tröttare! Och jag menar extremt trött, så att det är jobbigt att plocka ur diskmaskinen och...
2 3 4
Svar
62
· Visningar
4 095

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • malinois köp.. Hjälp
  • Oseriös avel 2021

Hästrelaterat

Upp