Golv i transport

hanny

Trådstartare
Hej! Någon som vet vad det kostar att byta golv i ett släp?
Det är ett plywoodgolv, hur länge brukar det hålla och kan man byta till annat golv?
Tacksam för svar!
Hanny
 
Hörde en tjej i stallet som hade bytt gummimatta för 4500 i sitt släp.... Burr.....
Men själva golvet har jag ingen aning om.
 
Jag har en superspecialskiva i mitt släp, dessvärre vet jag inte hur mycket den gick på (fick den), men ring till någon som säljer ditt släp och hör med dem. De brukar kunna ge ett pris som man sedan kan få ner rätt ordentligt om man ringer runt till mindre verkstäder.

Be släpfirman specificera vad det är för skiva de lägger in, så vet du vad du ska fråga om.
 
F

Francess

OM du ska byta golv så byt till aluminium! Vet inte vad det kostar, men det väger inte mycket och det lär aldrig ruttna så att hästarna kan gå igenom!
 
H

Hobbyryttaren

Vi renoverade ett gammalt tranesläp för några år sedan. Vi valde att lägga in durkaluminium och sedan vanlig plywood ovanpå. Ingen som helst risk att hästen skall trampa igenom. Mycket billigare dessutom. Om du behöver byta gummimattor kan jag rekomendera HABO gummiprodukter. Där kan man köpa sekunda mattor, alltså mattor med mindre skönhets fel. Där köpte jag en matta till rampen och med frakt gick det på ca 900:-. Köpte mattan i våras. Billigt va! :banana:
 
Ska byta golv i vår transport snart... Jag tror det skulle gå på 2000 eller något sådant. Är dock inte helt säker...
Det är en värmlandsvagn.
 
Jag lade in tryckinpregnerat plank i min transport när jag bytte golv. Kostade ca 1000 kronor + arbete, men det gjorde vi själva.
 
vi renoverade vårat släp själva. golvet gick på 1700 kr :p
Fast släpet har blivit grymt snyggt efter renoveringen.
 
C

Cesam

Lade in tjock plywood skiva i golvet på min Brenderup. Gummimattan, den gamla, var helt OK, så den byttes ej.
Plywoodskivan gick på c:a 3300:-
Arbetet gjorde vi själv.....

Tungt och slitigt men tusan så bra det blev.... :bump:
 
Jag ringde runt för att kolla lite priser idag! Och om jag köpte skivan själv och lade in så skulle den kosta 1250:- inkl moms, men om jag skulle låta den "lokala släpverkstaden" göra jobbet, så skulle det kosta 3500:-, inte så svårt att välja... :D!
Mvh. Matten
 
C

cilvia

Jag har hört väldigt mycket negativ om aluminumgolv, dels så spricker det lättare, sen fräts det sönder av hästens urin, har hört detta av flera olika människor.
 

Liknande trådar

Utrustning Hur gör man en omtypning av en transport? Vår thule har en totalvikt på 1400 kg. Jag har fått besked att den ska nog enkelt kunna typas...
Svar
3
· Visningar
321
Senast: Piglet82
·
Anläggning Nu är det äntligen dags att börja fundera på renoveringen av stall hemma hos oss! Vi har alltså inget färdigt stall, utan det är gamla...
2 3 4
Svar
60
· Visningar
4 451
Senast: Ajda
·
Hästmänniskan Hej! För ca en vecka sedan så bröt jag Radius benet i min handled. Jag ska ha en gipsskena i ca 3-4 veckor. Nu undrar jag, när kan jag...
Svar
4
· Visningar
522
Senast: Jessica91
·
Utrustning Nu sitter jag här i stundens hetta och planerar byte av golvet på trotjänare, en Värmlandsvagn från 2002. Jag har läst runt lite och...
Svar
0
· Visningar
412
Senast: Karlfranz
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp