Kira

Trådstartare
Var till Strömsholm och undersökte min halta hund igår. Inga fynd på rtg, och hon visar inte med en min var hon har ont vid undersökningen. Men hon är lik förbannat halt initialt.
Så det blev hemgång med antiinflammatorisk medicinering och koppelvila i 14 dgr. Tråkigt!!
Tabletterna är tuggtabletter med leversmak! Hon tar dem som godis och är nöjd med tillvaron. Den forskare som hittat på dem måste ju vara jättesmart.
Hoppas nu att hon läker ut, så hon kan jobba i sommar.
 

Kira

Trådstartare
Sv: Hälta

Hon hobbyjobbar med att valla våra egna får. Både "bara på kul" och naturligtvis när jag ska ha fatt på dom eller flytta dom mellan hagar od.
Till vardags jobbar hon som socialiseringsdam vid Försvaret. Jag jobbar med Bevakningshundar i Försvaret, och det är oftast lite osnutna 1-2 åringar. Dom behöver lite socialt umgänge med andra också, och inte bara jobba med spår och bevakning. Vi kan ofta inte släppa ihop hannarna, eftersom det finns skaderisk och de är ju ganska värdefulla. Då brukar Min hund få träda in om det passar, och agera sällskapsdam. Det är ganska nyttigt för de här unga killarna att få "leka" lite med en dam som samtidigt håller dem i lite tukt och förmaning. Ungefär som deras egen morsa gjorde kan jag tänka mig.
 

Liknande trådar

Hästvård Lång historia men så här är det: till och från under hösten kändes min häst konstig, liksom knyckig i rörelsemönstret utan att jag kunde...
Svar
1
· Visningar
847
Senast: krocket
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Soffa i skinn eller tyg
Upp