Hemmet Har köpt ett ödehus!

Offentligt nu.

Har någon ett bra tips på en sida där man kan ladda upp filmer och bilder gratis? :).
Brukar använda forumbilder men det är ju bara för bilder
Jag brukar använda mig av Imgur, om jag inte missminner mig så har jag även laddat upp filmklipp där tidigare (numera använder jag den bara till bilder) men någon får rätta mig om jag har fel.
 

Buck

Trådstartare
Hade egentligen tänkt behålla så mycket buskar och sly som möjligt då det är en 70väg 20m från tomtgränsen men vi hittade liksom ett skjul i häcken..
Dvs blir att ta bort det och en del av häcken för att få fram allt bråte. (Förstår mig inte på folk som inte pallar ta sig till tippen 10min bort...)
IMG_20191111_161337_538.jpg
 

Buck

Trådstartare
Rensningen fortgår, igår kom en skrot letare förbi vilket var nog den bästa timingen nånsin :p öste in så mycket som gick i hans lastbil ^_^.

Annars så går det sakta framåt. 2v tills vi får tillgång till huset (banken är seg) så är fortsatt sop sanering i trädgården.

Skjulet är borta och har fått ta bort en hel del buskar för att komma åt soporna under dom är mestadels övervuxna liguster buskar så de växer förhoppningsvis tillbaka till en fin häck. Blir också att plantera mer.

Börjar dock se slutet ^_^, i alla fall på den sidan av tomten.. är mycket bråte vid terrassen och så ska garaget tömmas helt.

Obs detta är hög nr 3 med sly och grenar..
De flesta björnbären är i alla fall borta nu :).
 

Bifogade filer

Senast ändrad:

Buck

Trådstartare
20191116_145230.jpg

Här stod skjulet innan :) väldigt mycket renare om man säger så. Plasten låg under ett golv och under det är det ett till golv. (Över låg vad vi först trodde var jord men sen insåg var fd tak och löv.. var 5cm tjockt..)

Väggarna var det bara att dra bort för hand. Ingen stomme öht och smulades sönder när man petade på det :p.

Av någon anledning så känns det som att det blir mer och med sopor ju mer man städar men tids nog så ska det vara rent och fint i buskarna ^_^.
 
Har läst igenom alla inlägg och älskar den här tråden. Så himla fint @Buck !! 😍

Det är en dröm jag har, att ta hand om och fixa till ett ödehus. Det ligger ett JÄTTEFINT en bit bort men det är nog tyvärr bortom räddning 😔
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

  • Min mamma är död

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp