Radannons Heltids-jobb för dig som älskar hästar!

Andreagarden

Trådstartare
Andreagarden.jpg
Andreagarden.jpg
Vill du ha ett roligt och intressant jobb där du kan utvecklas? Andreagårdens Ridcenter har då jobbet för dig, ung ambitiös tjej eller kille som vill rida och jobba med hästar på heltid.
Tjänsten har fasta arbetstider och i jobbet ingår ridning av unghästar (ev även skolhästar) och traditionell stalltjänstgöring.
Kommer du långväga ifrån finns bostad för dig och har du egen häst så går det utmärkt att ta med och stalla upp den här på Andreagården.
Andreagårdens Ridcenter är en modern ridanläggning som har ett komplett träningskoncept för ryttare och hästar/ponnyer i alla nivåer, från mindre vana till avancerade. Meriterade tränare erbjuder lektioner och kurser i både dressyr och hoppning. Hopptränare Ted Nätterqvist (A-tränare) är knuten till anläggningen.
Andreagårdens Ridcenter finns i Räng som ligger strax utanför Höllviken. Vår anläggning har ett stort nytt ridhus 87x20 m, en stor utebana ett och nybyggt stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm. Alla hästarna på anläggningen får daglig utevistelse i någon av de alla stora fina rasthagarna som vi har i anslutning till anläggningen.
Vill du veta mer eller anmäla dig som sökande till tjänsten är du varmt välkommen att ringa Eva-Mari Bengtsson på tel 070-662 03 92 eller maila info@andreagarden.se.
Mer info om vår verksamhet kan du se på hemsidan, http://andreagarden.se/.
 

Hästfolk

Häst

Hästavel och Grenar

Allmänt

  • Silverfiskar

Fritid

  • Bokbingo sommaren 2020

Barn

  • KUB-test

Hund

  • BIS Lamm och ris? Foderråd.

Katt

Andra Djur

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

  • Följare?
Upp