Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Hippo's drive!

T

Tican

Hippo\'s drive!

Hallooo!
Var i hästaffären igår, och upptäckte att Hippofoder har nån drive med gratis smakprov, elfte säcken gratis osv! :eek: Tog hem prover på allt och blev helt kär i müslin! :love: Ska genast köpa det... Visst är det himla bra att dom ger ut smakprov?! :bow:
Kram Anna
 
K

Krabban

Re: Hippo\'s drive!

Jaa... fast allvarligt talat så förstår jag inte riktigt idén med smakprover, man testar ju inte och ger hästen olika smakprover (och därmed ändrar foderstaten). Inte jag iallafall. Möjligtvis för att få SE fodret.
 
Re: Hippo\'s drive!

Jo, smakprov är himla bra tycker jag.

Fast jag har inte ens brytt mig om att hämta Hippo-smakprov. Deras produkter passar inte med mitt hö, så =/
 
T

Tican

Re: Hippo\'s drive!

Man ändrar ju inte foderstaten för att du ger hästen en morot, eller hur? SÅÅ noga är det inte, typ två deciliter annat foder ur handen överlever iaf min pålle!

Ja, jag tycker det är jättebra, dom ger ju ut sånna där foderblad och "elfte-säcken-gratis"-grejer som man ska stämpla... :love:
 
K

Krabban

Re: Hippo\'s drive!

Ja om du ska pröva om hästen gillar det kan jag ju förswtå idén, själv har jag ingen knusslig häst, bara hungrig :D!
 
Re: Hippo\'s drive!

Med ett KRÄÄÄÄÄSET föl i stallet så är jag själaglad åt smakprov (tyvärr erbjuder inte alla det). Att köpa en säck foder för 300 - 500 kronor, som fölis vägrar äta och inte passar någon av de andra hästarnas behov blir ganska dyrt i längden =)

Så jag törs INTE köpa något nytt foder till henne utan att fått tag i smakprov. (Krafft protein fick jag "sno" en näve ur ur en säck med hål i, annars får jag fråga vänner och bekanta om de har foder X. Men de tre foder som passar bäst har jag tyvärr inte fått tag i smakprov på *sucka*)
 
T

Tican

Re: Hippo\'s drive!

Ja, fast 500 kostar det ju inte? Hippos dyraste foder (müslin) kostar 159 där jag köper! Kräsna hästar är jobbigt, men man kan ju inte gärna svälta dom... :devil:
 
Re: Hippo\'s drive!

Nej, menade inte att Hippo kostar det. Utan de foder som passar mitt hö och fölis behov. Där står sig Hippo slätt, det är alldeles för låg SRP/MJ-kvot i det. Så det är liksom ingen ide att veta om hon tycker om det eller ej, för det är oanvändbart i sammanhanget i alla fall =)

och de foder som hon kan TÄNKAS äta som har en tillräckligt hööög SRP/MJ-kvot och passar mineralmässigt etc med höet och fölis behov kostar tyvärr 300 - 500 kr/säck..
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 6492 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

  • Låst
  • Artikel
Dagbok (Ni som kommer ihåg något av mina tidigare dagboksinlägg i år bör varnas om att jag kommer skriva ett typ precis likadant gnällinlägg...
Svar
4
· Visningar
1 071
  • Låst
  • Artikel
Dagbok Nu har jag, borträknat lite semester, jobbat i åtta veckor på mitt nya jobb. Och jag kan bara inte få mig att känna att jag trivs. :(...
Svar
16
· Visningar
1 689
Relationer Jag känner mig så ensam och förvirrad, hoppas någon orkar läsa allt och hjälpa mig med lite tankar. För sju år sedan blev jag...
3 4 5
Svar
88
· Visningar
7 989
  • Låst
  • Artikel
Dagbok Jag har haft åldersnojja i stort sett hela mitt liv. Jag har verkligen varit skräckslagen inför tanken på att bli gammal, och tyckt att...
2
Svar
20
· Visningar
2 484

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Föl 2021
  • Betäckningar 2021

Omröstningar

Upp