svea
Trådstartare
Jag är histaminintolerant vilket i princip innebär att alla goda middagar slutar med sömnlösa nätter med magont och att dagen efteråt inte blir rolig alls. Nästan allt som gör matlagning intressant innehåller mycket histaminer och i kombination med alkohol blir allt mycket värre. Bubbelvin och varm lax är rena knockouten till exempel.
Nu undrar jag om någon med liknande problem har provat Daosin eller något motsvarande preparat? Det låter ju fantastiskt men ska man följa tillverkarens rekommendation om dos blir det ju väldigt dyrt. Men det skulle klart vara värt det för att slippa magbesvär, och kanske bra för hela kroppen. Jag är dessutom intolerant mot en hel del livsmedel på grund av korsreaktioner med pollenallergi och ska man skala bort allt jag reagerar på blir det verkligen inte mycket kvar att kalasa på.
Nu undrar jag om någon med liknande problem har provat Daosin eller något motsvarande preparat? Det låter ju fantastiskt men ska man följa tillverkarens rekommendation om dos blir det ju väldigt dyrt. Men det skulle klart vara värt det för att slippa magbesvär, och kanske bra för hela kroppen. Jag är dessutom intolerant mot en hel del livsmedel på grund av korsreaktioner med pollenallergi och ska man skala bort allt jag reagerar på blir det verkligen inte mycket kvar att kalasa på.