Hubertus 618

J

Joura

Har ett sto med Hubertus i andra led. Har sökt efter information om honom men inte hittat mycket.
Finns det någon mer här som har häst efter honom, hur är dom i sitt temperament och hur rör dom sig? :confused:
 
A

Arriba

En av ridskolehästarna på MCR heter Passad och är efter Hubertus - Cyrano, så himla snäll och coollugn är han, dock väldigt stor, minst 175cm, har en väldigt lång rak rygg, röreslerna kan jag dock inte säga något om... :D
 
Jag har haft två hästar efter Hubertus. De har varit jättetrevliga att hantera och bra att arbeta med! De har dock inte varit några supertalanger men trevliga allroundhästar!
 
A

Amia

rider en häst efetr honom, hon har varit emd i svenska landslaget för sverige i distans..
 
C

Chirre

Jag har en valack efter honom. Är väldigt snäll o positiv, för det mesta iaf, lite åsnedrag kan det finnas :) Han har ett ganska trevligt steg men visar det tyvärr mest när han showar runt i hagen. Men det är helt klart en väldigt bra allround häst. Det är han som är på bilden.
 
J

Joura

Kul att få veta lite mer om hur Hubertus avkommer har blivit. Mitt sto är också väldigt lugn och harmonisk, det finns dock lite humör i henne men det är det väl i alla ston! :devil: Hon har väl heller inga supergångarter förutom galoppen som är mycket bra.
 
B

**BORTTAGEN**

mitt sto är efter Hubertus. En god kamrat som alltid gör sitt bästa. Ingen stjärna, men stabil och pålitlig. Som en Volvo :). Vackert huvud, lite lågställd och ganska djup. Har tagit ett föl, som blivit superlätt i typen och en riktig charmös.
för den intresserade http://hem.passagen.se/yina
 
D

Denice

Sv: Hubertus 618

hej, jag heter Agnes!
jag har ett sto efter Hubertus, Denice!
jag har henne på foder, och hon tillhör ridskolan!(strömstad ridklubb)
hon har stått där i ca 7-9 år!
hon är nu 17 år, och kom till mig för att gå i pension, hon är en väldigt snäll häst, med bra temperament. hennes gångarter är väldigt behagliga. jag söker också fakta om Hubertus, och vill gärna veta mer än att han är Denices pappa!!
Denice är svart med stjärn, stor favorit på ridskolan!!
svara gärna på E-mail om det är något mer du vill veta, :)

MVH, Agnes

Email: Agnes.M-93@hotmail.com
 
Sv: Hubertus 618

Finns inte många bilder på Hubertus att hitta på Internet, iallafall inte där jag letar. Ingen som har någon bild i sina gömmor?
Ulrika
 

Görel

Moderator
Sv: Hubertus 618

Jag har lagt ut en på allbreed, men den verkar ha gått i strejk:mad:

Ska se om jag hittar den på hårddisken.

Tyvärr, hade ingen kvar.
 
Senast ändrad:
Sv: Hubertus 618

Här är en bild på honom:

Hubertus618.jpg
 
Sv: Hubertus 618

Åh tack! Är det ok om jag använder den som hans bild på allbreedpedigree? Han ser trevlig ut, inte helt modern kanske , men ändå :) Så glad jag blev
Ulrika
 

Görel

Moderator
Sv: Hubertus 618

Tur att du hade mer ordning på dina bilder än jag:)

Jag hade scannat in en färgbild från en hingstkatalog och dumt nog lagt ut den på Starphoto som har lagt av:mad:
 
Sv: Hubertus 618

Ja men det hade varit roligt att se fler bilder på honom, försöker få grepp på hur han såg ut. Jag la just ut en bild på Immer där, skulle kanske valt en uppställd, men det fanns ingen sådan som kändes roligare, fast den hade kanske sagt mer..
U
 
Sv: Hubertus 618

kan vara att min dator är slö, det blir en vit ruta, utan x, vilket måste betyda något annat än x..
Ulrika
 
Sv: Hubertus 618

Jag har egentagna bilder på honom men var??? Hehehe... någonstans i en låda, min första uppfödning var efter honom, jättetrevligt sto med en snygg sida och som alltid gjorde sitt bästa. Hennes mamma åkte faktiskt på betäckningstur tillsammans med Denices mamma, Solbeth, som finns kvar här i närheten. :)
 
Sv: Hubertus 618

Det skulle vara spännande att se fler bilder på honom som sagt. Bara hittat en på nätet, den med info, men jag vill som sagt få en tydligare bild på hur han såg ut.
Ulrika
 

Liknande trådar

Avel Jag söker avkommor till mitt sto som stått som avelssto i Danmark. Jag har sökt på alla sätt jag kommer på efter dem men hittar inget...
Svar
2
· Visningar
224
Senast: KattenJ
·
Utrustning Hejsan! Jag har en häst som är känslig runt öronen när det kommer till just nackstycket på träns. Vi har provat många olika varianter...
Svar
5
· Visningar
736
Senast: Habina
·
Avel Hejsan! Jag har letat och googlat överallt för att hitta info om min tyskfödda häst. Men jag får inte fram något. Tänkte om det finns...
4 5 6
Svar
107
· Visningar
5 350
Avel Är det någon som har något bra sätt att hitta Hannoveranerhästar från slutet av 70-, 80- och början på 90-talet och som inte inkluderars...
Svar
4
· Visningar
602
Senast: Nytant
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Upp