Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Jacson Ride On?

miniea

Trådstartare
Är på jakt efter ett par ridskor och tycker att dessa ser bekväma ut :) Dessutom är dom inte svindyra heller :angel:

svartrideon.jpg


Har någon dessa? Vad tycker du om dem?
 
Sv: Jacson Ride On?

De var riktigt snygga (tycker inte så många ridskor är snygga :angel: ) Vart hittar man på såna? Helst på någon svensk sida :angel: :)
 
Sv: Jacson Ride On?

Dom var ju snygga, skulle nästan kunna tänka mig o använda dom vanligt, alltså inte i stallet:D Om man gillar rida i typ gympaskor oså så verkar dom ju jättebra etfersom som verkar vara lite "formade" som gympaskor men ändå har klack.
 
Sv: Jacson Ride On?

Granngården säljer dem. jag tycker att de är snygga men de är stela att gå i och inte sköna att rida i.... säkert bra att ha i stallet eftersom de är lite högre.
 
L

Lozzan

Sv: Jacson Ride On?

Jag har dom. Lite hårda i början och lite för breda för mina fötter annars jättebra. Tyvärr lossnade nylonet på sulan efter bara ett par gångers användning.
 
N

nermal

Sv: Jacson Ride On?

jag har 1par svarta & 1par bruna, och dom används flitigt.
tycker dom e bekväma och sköna för fötterna, både att gå och rida i.
 
J

just-me

Sv: Jacson Ride On?

Jag har dom och jag gillar dom INTE! Hårda och inte alls speciellt sköna att varken gå eller rida i. Kan inte säga att jag tycker att de är speciellt smala i modellen men däremot är de grymt stora i storlekarna.

Rekomenderar dom inte. Har ställt in mina i garderoben och köpt mig ett par Mountain Horse "Easy Rider Steel" ist. Mycket skönare :love:
 
C

clint Eastwood

Sv: Jacson Ride On?

Jag har dom, och dom är billiga. Sliter ut mina skor på en sommar så jag tycker dom är helt OK även fast dom inte var världens kvalite...å JA jag har haft massor av skor av olika prisklasser och inga håller mer än en sommar för mig.

Tycker inte dom är oskönare än andra ridskor, lite varma kanske!
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 5531 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Hästmänniskan Hej allihopa! Jag har sedan november 2019 haft ett enormt sug efter att köpa häst, men jag har alltid lyckats resonera mig själv att...
Svar
6
· Visningar
665
Dressyr Har under en tid vart på jakt efter en ny häst. Noterar i samband med detta att dressyrhästar har haft en dramatisk prisutveckling de...
2
Svar
37
· Visningar
3 098
Hästmänniskan Sedan jag var liten har jag velat arbeta med hästar. I tonåren jobbade jag gratis mot att jag fick hästar att rida och tävla samt en...
Svar
11
· Visningar
849
Övr.Hund Jag skulle gärna vilja ha lite tankar och råd från er erfarna hundmänniskor. Vår familj har börjat fundera på att skaffa hund och jag...
2 3
Svar
57
· Visningar
3 299

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Kai Ken
  • Valp 2021

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Plast eller guld?
Upp