Mänskligt Jobbig terapi idag

et_flickan

Trådstartare
Idag var jag nervös när jag åkte till terapin. Jag visste att jag skulle behöva gå igenom en händelse och att jag skulle spelas in och sen behöva lyssna på mig själv berätta om den. Det hade psykologen gjort mig förbered på.

Det var mycket jobbigare än vad jag tänkt mig. Jag har ändå berättat detta för några stycken. Inte så detaljerat som idag så klart men ändå började jag skaka och darra lite på rösten. Jag minns rädslan som att det hände igår även fast det var ganska så länge sen. Det var även rätt jobbigt att behöva gå tillbaka och berätta om det två gånger. För första gången kände jag lite skam över att det har hänt.

Överraskande nog flög det fram ett annat minne om en annan händelse efter vi pratat en stund. Jag minns det inte alls lika detaljerat som det värsta men bara att minnas det var hemskt nog. Många saker har nog hjärnan förträngt. De finns där och ibland kommer dom snabbt men lika snabbt försvinner dom.

Efter terapin åkte vi och tröstshoppade lite jag och mamma. Lite julpynt, blommor, en underbar filt m.m. Jag var helt slut i huvudet och efter några affärer sa hjärnan och kroppen stopp.

Resten av dagen och kvällen har kantats av lite flashbacks. Jag hamnar i hallen i våran lägenhet och flyger på bror min för att stoppa honom döda våran mamma....
Vem vet vad som hade hänt om jag inte var hemma.
 

et_flickan:s ev trådar under: Dagbok Annonser Överallt

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

  • Kontaktytan som försvann

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

  • Inga notiser
Upp