Kastrerad katt som urinmarkerar

B

**BORTTAGEN**

Min 2-åriga, kastrerade hankatt har börjat "skvätta" Han har aldrig gjort det innan, men nu har vi haft en liten baby (4-månaders hankatt) hos oss. Den lille har flyttat nu, men jag tror att han är orsaken, att den äldre vill täcka över hans doftspår.

Tror ni han slutar "skvätta" så småningom när babyns doftspår har försvunnit eller är det helt enkelt så att vi får hålla honom utomhus framöver???
 
köp FELIWAY hos veterinären. finns andra trådar här med mer information och det fungerade på min honkatt som började kissa i sängarna. finns även en hemsida. adressen står på andra sidor här om du vill läsa mer.
kostar 190kr men det är värt priset!! brukar fungera på alla katter säger de.
 
Nä, Feliway funkar inte som en Fy-spray. Feliway innehåller syntetsika feromoner som tydligen skall verka lugnande på katter. Feliway brukar rekommenderas till de som har aggressiva katter eller katter som doftmarkerar.
 
Men vad gör man med det då? Sprayar man på det på saker eller hur fungerar det?
 
ja, du ska spraya det där han markerar och även på saker som står ut i ditt hus. tex bordsben osv som katten stryker sej mot.
 
Feliway finns även att köpa som dosör(?) vilket betyder att själva substansen finns i en behållare som man sätter i ett eluttag. Feromonerna sprids då via luften.
 
japp och den räcker i en månad. kostar runt 380kr och påfyllningsflaska där efter kostar 190kr cirkus.
 

Liknande trådar

Övr. Katt En av mina uppfödningar flyttade till min kompis (som är uppfödare) på foder. Då var hon 14 v. Redan från start togs hon bara väl omhand...
Svar
13
· Visningar
1 062
Senast: Bison
·
Hundhälsa Vi i vår familj har under hösten hamnat i en fasansfull situation, som gjort och gör mig så upprörd och ledsen. Den 20:de september i år...
14 15 16
Svar
311
· Visningar
22 126
Katthälsa Hej Jag provar att fråga här. Snälla inga påhopp, jag är här för att be om tips o råd. Jag gör det bästa jag kan för mina katter efter...
Svar
18
· Visningar
3 316
  • Låst
Övr. Hund Jag har problem med min hund. Att flytta hit var det bästa beslutet för mig, men från att vara relativt okomplicerad, om en husky kan...
20 21 22
Svar
425
· Visningar
27 487
Senast: Snurrfian
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

Omröstningar

Tillbaka
Upp