Bukefalos 26 år!

Kattleksaker

MissFideli

Trådstartare
Var 17 tar dom vägen? Tycker jag köper nya jämt, men dom försvinner. Yoga har fått 4 små pälsråttor, och bara en hittar jag.
 
Sånt händer här också... saker försvinner och jag kan inte förstå var katterna har gjort av dem. Bla har Hugge snott en kylskåpsmagnet i form av en spindel (stenar och metall var den gjord av så han kan ju inte gärna ha ätit upp den :eek: )

Sakerna försvinner väl till en annan dimension precis som strumporna ur tvättmaskinen :angel:
 
Har du badkar? Titta under det i så fall.

Numera har jag slutat hitta mina tamponger under badkaret, men försvunna kattleksaker finns där ofta ett litet lager av.

mandalaki
 

MissFideli

Trådstartare
Tamponger ja... Det har hänt alltför ofta när man har besök att katten kommer och stolt ska visa upp sin nya leksak :o :confused:
 
Jag vet i allafall var mina tar vägen.
Hälften hittar jag under sängen (i dammsugaren) och resten ligger nedgrävda bland mina kläder i garderoben :)
 

MissFideli

Trådstartare
Jag hittade en plastbit i mina uniformsbyxor när jag var på jobbet en tidig morgon. Senare på dan hittade jag en råtta i fickan på jackan :smirk:
 
C

Carita

Tycker ni att ni har det tufft???? Då skulle ni prova att bo ihop med vår Foppa....

Nu talar vi om förstaklassens tjuv!

Vi hade besök av en Försäkringsreglerare? då vi hade haft översvämning i källaren, han klappade Foppa som satt brevid hans väska och började sedan att räkna ut värdet på våra futtiga ägodelar.... :smirk:

Efter en stunds kladdande så "bekände" han att det nog var dax att ta upp den trogna miniräknare, böjde sig ner och började rota igenom väskan....svor lite tyst, satte sig upp och sa att den hade han tydligen glömt i bilen.....jag hade mina aningar om vad som hade hänt ;)

Han återgick till att räkna ut allt för hand och till slut kom vi fram till en siffra som vi båda var nöjda med....Kanon, sa han, då ska du bara skriva på det här kvittot så är allt klart se´n.....och böjde sig ner för att hämta kvitto och penna....svor lite igen...satte sig upp och tillstod att nu kunde han inte hitta varken sin penna eller sitt kvittoblock....
Jag gick med på att han skulle skicka kvittot till mig så att jag kunde skriva på det och skicka tillbaka till honom.....jag följde en mycket förvirrad fölrsäkringsreglerare till dörren samtidigt som jag spanade efter herr Foppa....

En stund senare hittar jag Foppa bakom soffan nöjt tuggandes på herr försäkringreglerares miniräknare, kvittoblocket var givetvis noggrant sönderrivet och pennan skulle tydligen användas att spela "golvhockey" med vid ett senare tillfälle.... ;)

Det är tur att man älskar de små tjuvarna :love:

Mvh C + Gänget

Ps; Vi letar fortfarande efter 70 kr som sambons mormor hade lagt på köksbordet.....hmmmm...tycker att Foppa ser attans skyldig ut var gång det kommer på tal :crazy: :bow:
 
Min katta (på bilden till vänster) snor alltid saker. Pennor, gummisnoddar, skruvar, hårsnoddar, snören, prassliga papper :confused:, ja allt möjligt.

Våra katter anser att så länge saken är stulen så är det en bra sak! Om man skulle ge dem ngt av ovanstående skulle de inte bry sig. Men om de får sno ngt då gillar de saken minsann... :smirk:

inget är så gott som snattad mat, tycker Lille-kissen (som fö har fri tillgång på rc sensible som han glatt mumsar i sig).

Vi funderar fortfarnade på var den där jäkla kylskåpsmagneten tagit vägen.... Kanske dags att börja rota längst in i garderoberna? :confused:

Om man konfronterar de små tjuvarna ser de ut såhär: :confused: :angel: tills de får springa iväg igen, då ser de ut såhär: :devil:
 
G

glimmie

vi köper oxå jämt nya grejer till våra katter, fast det kan löna sej att göra en "drive" då och då när man städar´, vi brukar hitta många bortglömda leksaker under badkaret, under soffan, under byrån...ja under saker helt enkelt.

Sen har vi en liten trådkorg på golvet där vi samlar alla leksaker, det är jätte bra för katterna kan gå där och plocka när dom känner för att leka.
 

Liknande trådar

Kropp & Själ Jag älskar ju min yoga, både yinyoga och hathayoga och jag har varit på pass med jätte bra instruktörer men hittade ett yinyoga pass jag...
2 3
Svar
53
· Visningar
3 966
Övr. Katt Vi kommer troligtvis flytta till radhus till hösten. Nu bor vi i villa långt ute i skogen. Radhuset ligger i hyfsat tätbebyggt område...
Svar
3
· Visningar
502
Övr. Katt Hej! Jag behöver hjälp. Min honkatt har fått sin FÖRSTA kull för två veckor sedan. Två söta och friska ungar. Efter första veckan har...
Svar
3
· Visningar
580
Katthälsa Var inne med kissen på hennes halvårskontroll av sköldkörtelvärden (hon äter medicin pga överproduktion och vi har träffat samma...
Svar
4
· Visningar
388

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Kattsnack #9
  • Min sambo är hundallergisk

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Bästa läderbalsamet
Upp