Övr.Katt Kattnamn

AnimalGirl109

Trådstartare
Hej, är det någon som vet något gulligt/ovanligt kattnamn (hona) ska nämligen få två helt underbara katter i juli och har EXTREMT svårt att komma på bra kattnamn.♥🐱♥😻🐱🐈
 

Bifogade filer

Det finns många gamla namntrådar här om du bläddrar bakåt. Namn med s i är bäst, katter hör s-ljud väldigt bra. De honkatter jag haft som vuxen har hetat: Morissa, Såfin och Tissel. Och de nu levande heter Spezzi och Vessla. Spezzis ungar har jag namngett, chippat och reggat. Dom heter Sussi, Tassa, Grådis, Sissel och Lillja. Och de två små hon har nu har jag lite svårt att komma på namn till... kanske kommer det några fina namn i sen här tråden?
 
Alleria och Elune.
Allt beror ju på hur dem är i tempramentet och hur de ser ut.

Min har ett jätteflott stammnanm, men kallas för Busan (mycket passande).

Hennes kompis som kommer om ca 12 veckor (längtar, hon föddes i torsdags) har också ett jätteflott stammnanm, men kommer nog att kallas för Blixten eftersom hon har en helt bedårande strimma i ansiktet.
 
Våra katter heter/kallas för Poppy och Penny. Dumt med två namn på samma bokstav, säger fel hela tiden 🙈 Poppy heter egentligen Hotspot plus ett stamnamn, Penny är döpt efter barnserien ”brandman Sam”, hon är huskatt :)
Jag gillar annars Smilla, inte ovanligt med fint. Även Svava är fint, det är isländskt :)
 
Megara har extremt selektiv hörsel. Ibland när jag är i köket teleporterar hon så jag trillar över henne, ibland är hon i det parallell universum katter befinner sig i och jag börjar noja om hon smitit ut även om det är en omöjlighet. Tack och lov är hon ett matvrak så att skaka på en Sheba eller Dreamies påse brukar få fram henne från ställen jag kunde svära på att jag redan letat på.

Fö så heter hon sitt söndagsnamn även till vardags trots avsaknad av s. Jag har haft sån tur att båda mina burmor har haft söndagsnamn som även kan användas som vardagsnamn, även om det tog ett tag för min kära familj att sluta kalla henne Viagra :meh:
 

Hästfolk

Häst

Hästavel och Grenar

Allmänt

  • Covid-19 del 6

Fritid

  • FB - kalender

Barn

  • Vinterföräldrar 2019/2020

Hund

  • Valpvedermödor

Katt

  • Kattsnack #7

Andra Djur

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

  • Följare?
Upp