Bukefalos 26 år!

Knights Leather

Ava22

Trådstartare
Hejsan! Ngn som har nån erfarenhet av dessa träns? Vilket tycker du är bäst osv?
MVH Nina
 
S

SanchoPancho

Jag har ett par tyglar från knights leather och dem är jag jättenöjd med.
Jag har träns också som jag tror är av samma märke, men är inte säker. De använder jag inte för de är jättefult och hårt. Dålig kvalite.
 

Ava22

Trådstartare
Jag hade tänkt köpa ett sådant träns.. men det e kanske inte värt att lägga ut 450 kr på det?
 
J

Johanna_m

jag har ett king edward träns som jag är jättenöjd med, mjukt och gott i lädret och väldigt snyggt.
 

Ava22

Trådstartare
Det jag har hittat är vekrligen jättefint o mjukt, men som sagt det är svårt att veta om man ska köpa ett sådant som ska hålla ett par år!
 

Görel

Moderator
Jag har ett träns från Knights Leather som jag är jättenöjd med :) Vet inte vad modellen heter med det kostade drygt 500 spänn. Det är mjukt och hållbart och har inte tappat styrseln efter ett par månaders användning :)
 
P

pemma

Hej!

Har sett tränset King Arthur på bild och tycker det verkar fint. Är det någon som har sett det i verkligheten? Är spännena stora, är lite nervös för det.. :confused:
 
Jag har ett King Edward (tror jag) och det är jag mycket nöjd med iallafall.
Bättre läder än man kan tro i den prisklassen!
 
Tycker det är bättre kvalité än man kan vänta sig i den prisklassen. Har ett träns med det märket som jag haft i 4 år nu, jättefint ännu.
 
A

asa_gasa

Har två av det märket. Lägger upp bild senare ikväll. Mkt trevlig kvalitet i sin prisklass. Bättre än andra märken i samma prisklass. Jag sköter dem iofs pedantiskt men de har hållt sig mkt snygga efter 1 - 1,5 år. :)
 
Vi har två olika, ett med vitt foder och ett helsvart. Okej kvalitet för den prisklassen tycker jag. (Dessutom köpte jag det ena på rea :) )
 
A

asa_gasa

Yeah. Är ett King Richard (svart med vit fodring) som jag har oxå.. o ett Ivanhoe (svart, smala remmar). Gillar dock inte pullbackknäppningen på KR-tränset.. Inte bra på arabens smala snok. Blir lite stort och bylsigt :smirk:
 
Jag har ett King Arthur! (Tror jag iaf, det med ovala mässingsspännen... :confused:)

Tycker det är bra läderkvalité, men på just den modellen är nosgrimma och pannband ganska tjockt fodrade, så på min lilla häst såg det väldigt klumpigt ut. Ville iofs ha en remontgrimma, så det gjorde inget... ;)
 
E

elodtgg

Har en sadelgjord i det märket som färgade av sig mycket i början (tur man inte har en vit häst) men nu är den ganska ok, fast "hård". Med facit i hand skulle jag nog lagt till lite pengar och köpt bättre kvalité.
 
P

pemma

Verkar råda lite delade meningar... Men jag ska se om jag kan hitta det nånstans. Någon som vet var tränsen säljs (i skåne)? :bump:
 
C

Cämz

Hej! Har precis köpt en dressyrsadel från Knights Leather å än så länge är jag mycket nöjd!!! Kvalitén på lädret verkar där absolut inte vara några fel på! :rofl:
Hittade Knights grejer på Granngården i Ängelholm men som de skrev tidigare så är det Källqvist som har dem!

//Camilla
 

Liknande trådar

Katthälsa Nu är mina idéer slut….. Har en 7 månaders kattunge som har haft magproblem hela sitt liv. Jag tog över henne när hon var ca 4 mån från...
Svar
13
· Visningar
501
Övr. Djur Hejsan igen! Går i tankarna att skaffa kanin. Har haft en kanin tidigare och har lite erfarenhet pga det (det var dock ca 7år sedan)...
Svar
4
· Visningar
563
Hästvård Hejsan! Precis pratat med Slöinge o vi har bokat tid kan jag börja med att säga. Men tänkte kolla här oxå om någon har varit med om...
Svar
3
· Visningar
590
Hundavel & Ras Hejsan Går i tankarna om att utöka hundfamiljen och har länge funderat på just en malinois. Är helt införstådd med vad rasen innebär...
12 13 14
Svar
261
· Visningar
20 785

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Valp 2021 - del 2
  • Uppdateringstråd 26

Hästrelaterat

  • Varför har DU häst?
  • Uppdateringstråd

Omröstningar

Upp