Bukefalos 26 år!

Kriget i Ukraina

athena_arabians

Trådstartare
Vi fortsätter diskutera konflikten här. Slava Ukraini!

Och en påminnelse:
1646654980648.jpeg


Lägg inte ut något olämpligt gällande vårt försvar. Glöm heller inte källkritik som alltid.
 
Vänligen kommentera de länkar som läggs ut, om det inte redan i presentationen är uppenbart vad länken handlar om.

Min lust att klicka på en länk som ser ut som "nåt random på Internet" är rätt låg. Gissar att andra resonerar likadant.
 
Visa bifogad fil 87006
Detta är väl helt nya krav? Inget om att byta regering till en rysk vilket väl var ett krav från början.

Förmodligen lägger man fram ett förslag som ska se bra ut, men som man inte tror den andra parten kommer acceptera. Ett sätt att försöka facilitera lögnen om att man bara värnar om ryssars väl och frihet, samtidigt som man kan driva vidare sin egen agenda.
 

athena_arabians

Trådstartare
Ja har inte processen för EU-medlemskap speedats upp riktigt ordentligt? Jag har fått det intrycket av rapporteringen från svenska medier.

Det verkar ju så men jag hoppas den inte går för fort. Vi har ju betydliga problem inom landet som måste lösas (rättigheter för HBTQ, Azov-brigaden osv).

Men visst, jag tycker det är bra att de vill bli medlem. Det har ju haft en tydlig kurs mot demokrati de senaste åren.
 
Angående listan över fientliga länder som @Jeffery la ut i sista inlägget i förra tråden. Det där med Taiwan är definitivt suspekt, Ryssland vill uppenbarligen hålla sig vän med Kina och visar tydligt vart Kinas intresse ligger också.

Men det jag tyckte var intressant också var att Sverige och Finland (men däremot Norge) inte fanns med på listan. Speciellt då Ryssland muttrat lite om att vi skulle gå med i NATO eller inte.
Kanske de hoppas på att vi fortsätter hålla oss lite neutrala?
Men varför Norge? Blev lite förvånad där nu när Sverige och Finland inte stod med. (Minns inte om Danmark stod med eller inte, ursäkta.) 🤔
 
När jag läste kravlistan funderade jag pa varför Krimhalvön är sa viktig för Putin och insag att jag nog missat det. Varför vill han ha den?
 

Liknande trådar

Tjatter Det finns redan en tråd för diskussioner om kriget i Ukraina (den tråden hittas här). Men för att den ska få fortsätta ha sitt syfte...
11 12 13
Svar
252
· Visningar
28 685
Relationer För min mentala hälsas skull så söker jag objektiva tolkningar kring det nyligen utbrutna WW3 mellan mig och min karl. Konflikten...
19 20 21
Svar
410
· Visningar
30 487
Kropp & Själ Stopp och belägg. Självmord är inte fegt, det är ett hemskt oönskat utfall av svår sjukdom. Inlagt av moderatorn:
4 5 6
Svar
115
· Visningar
6 122
Hästhantering Varning för långt inlägg: I somras gick min 11-åriga valack ihop med ett 4-årigt sto på sommarbete. I början gick han mest undan när hon...
Svar
14
· Visningar
1 696

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Valp 2022
  • Stor eller liten hundras

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Viktig fråga
Upp