kvala till SM ?

Sv: kvala till SM ?

För att få starta SM i hoppning för ponny år 2005 gäller samma kvalifikation som tidigare, dvs. kvalificerat är ekipage som under den senaste 14-månadersperioden fram tom helgen före SM placerat sig två gånger i Msv B samt genomfört Msv A med högst 8 fel.
För kategori B gäller under samma tidsperiod två placeringar i Msv B på nationell tävling.

För att få starta SM i hoppning för ponny år 2006 skall ekipage under föregående eller samma år vid Elit eller Nationell tävling, kategori B ha varit placerad minst tre gånger i Medelsvår B och kategori C och D ha varit placerad i Msv A eller genomfört minst en felfri grundomgång i Msv A.

Utklippt från ridsports hemsida där även mer utförligt vilka som får starta finns. Se länk http://www.ridsport.se
 
S

svea08_

Sv: kvala till SM ?

tycker den nya regeln (from 2006) är urusel för c- & d-ponny ja tycker man ska ha en felfri eller typ 4 fel. min kompis har vart placerad i msva på 24 fel .. :o å då e man kvalad tillskillnad från en som kanske haft ett pet.. nu kanske de inte e så jätteofta man blir placerad på så pass mkt fel, men de kan ju hända..
 
Sv: kvala till SM ?

håller helt med! Bättre så som det är nu eller att man i så fall skulle ändra 8 fel till 4 fel.

Aja inte för att jag kommer komma till SM på ponnyn, men man kan ju alltid hoppas och sen blir jag ju för gammal till nästa år också :(
 
N

Notorius

Sv: kvala till SM ?

Rev hon 6 hinder ? :eek:
Det var inte dåligt :p
 
S

svea08_

Sv: kvala till SM ?

de va debuten å sjukt maxat. flera hinder som låg på 135 :o 2 som fick åka ambulans till sjukhuset å allting. ingen rolig bana inte!
 

Liknande trådar

  • Artikel
Hästnyheter Med sex veckor kvar till Gæðinga-SM rids det kval för fullt runt om i landet. Under lördagen och söndagen är det Ófeigur som anordnar...
Svar
0
· Visningar
164
Senast: Gunnar
·
  • Artikel
Hästnyheter Under söndagen anordnade Landi sitt GK-kval på Säve, som trots relativt få deltagare bjöd på fina poäng och många SM-kval.
Svar
0
· Visningar
163
Senast: Gunnar
·
  • Artikel
Hästnyheter Tre glada vinnare hoppade hem ett av de många kvalen i Folksam Ponny Cup, som även är kval till SM i inverkansridning, under Wermland...
Svar
0
· Visningar
187
Senast: Gunnar
·
  • Artikel
Hästnyheter Under helgen har det varit tävlingar på Wången. För de som ville kvala till SM fanns en sista chans innan SM nästa vecka.
Svar
0
· Visningar
106
Senast: Gunnar
·

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Dressyrsnack 15
  • Föl 2022
  • Ridskoleryttare 2022

Omröstningar

  • Soffa i skinn eller tyg
Upp