Hemelektronik "lifehack" med iPhone

Michaelsdotter

Trådstartare
Konstig tråd kanske, men jag börjar bli lite less på mig själv att jag har en svindyr mobil, som jag enbart kollar Facebook och smsar/ringer ifrån (typ). Självklart blir det lite surf, gps, ljudbok, har precis börjat ta tag i att använda kalendern lite mer.

När jag ser mig själv så tänker jag att jag är ändå ganska tekniskt och vill ha använda teknik för att underlätta men även för att det är skoj, och då blir jag ännu mer irriterad över att jag inte utnyttjar telefonen till max :p

Såå... Vad är era bästa "lifehack"/appar som man inte får missa?
 
Vet inte om jag har så mkt "hacks" att erbjuda men jag använder kalendern flitigt (skulle aldrig överleva utan den i telefonen), mailen, och så såklart alla appar. Använder apparna i telefonen flera gånger om dagen, allt från att kolla när bussen går, köpa biobiljetter, hålla koll på mensen, kommer åt dokument via diverse drivefunktioner, kollar på tv med streamingappar mm..
 
Ett lifehack med betoning på life är att ställa in din information under ”Medicinskt ID”.
Det gör att ambulanspersonal eller andra personer kan komma åt dina nödkontakter och annan viktig information om de hittar dig medvetslös och inte har lösenordet till din telefon :)

Du ställer in det i appen ”Hälsa” som finns på telefonen från början.
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

  • En dag till utan familjen

Radannonser

  • Fint fullblod säljes

Hästnyheter

Bukefalos

Upp