Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

L

Liten_men_tuff

Finns en i stallet som är efter honom,
En midre ljusbrun vallack , Tävlar i dressyr upp til LA.
Han rör sig trevligt och har ett bra temprament ,
Alltid trevlig och glad mot männiksor :rofl:
En mys pys häst !
 
A

Amia

Skolan jag går på har en sån men han har gått konvalens i sommar men han e STOR (ca. 170) mörkbrun Bra dressyrhäst och hopphäst!!! Stallchefen har också en häst efter honom och han e med STOR (ca. 170) fux bra gångarter och hoppstil!!! För några års sedan hade skolan ett sto efter honom menn hon var ganska liten men hur hon var vet jag inte!
 
C

C_L

Tack för svar!
Hästen jag funderar på är 172 cm, UE: Hertigen, mkt trevlig, ska få komma hem på prov.

Någon med samma morfar också?
 
Min granne har ett sto efter Magritte, ue Flyinge Flamingo. Hon är fux med 4 vita strumpor och stor bläs. Hon är endast 160 cm. Hon har bra steg om ryttaren rider fram henne i bra tempo, hon rider ofta i undertempo :(
Hästen är jättefin om rider henne i rätt tempo, så hon får strecka ut steget!

Kram Favina :bump:
 
Hej!
Har träffat 2 avkomor till honom, båda valackar och stora (en var definitivt 180 och den andra minst 170). Den ena gick som lektionshäst och den andra som dressyrhäst under utbildning dvs mer åt allroundhållet.
Båda var ursnälla och jättetrevliga tills du ställde krav på dom då de fick båda två stora spelet.
Hanteringsmässigt urtrevliga, men som sagt när du ställde krav som de inte ville vara med om fick de spel och reste sej, drog bockrepor i ridhuset och kunde skena i skogen(och ridhuset).
Den ena vet jag är behandlad för ryggproblem i flera omgångar och jag tror han lugnat ner sej lite, den andra har jag tappat kontakten med./Lavinia
 
M

Margaux

Den Magritte-avkomma jag känner till är en stor brun valack av ridhästtyp. Mkt gång och power (den bra sorten!) under ryttare. I övrigt är han mest som en snäll knähund som gillar mat och att umgås med kompisarna i hagen.

// Margaux
 
P

puckovovve

Magritte avkommorna är överlag trevliga hästar... i alla fall de jag har sett!
jag har sett flera efter honom, och alla har varit av god storlek, haft bra steg och trevlig exteriör! Har bara sett två av dem hoppa, men de hoppade bägge med god teknik och bra spänst!

Temperamentet har varit kanontrevligt hos de jag har träffat! Samarbetvilliga hästar med trevlig frammåtanda!
Lycka till! :rofl:
 
C

C_L

Tack igen för svar... "Min" stämmer bra in på den snälla sorten, godmodig lugn och lätt, men med ett eget tänk. Pigg och på g när man rider.

Ska bli spännande att se hur vi går ihop :p
 
P

puckovovve

Det låter lovande tycker jag!
Du får rapportera hur det går... ser fram emot den spännande fortsättningen :rofl:
 
C

C_L

Ja, jag får väl köpa en stege för det första för att komma upp....för det andra har jag inte ridit aktivt på 3½ år...så det blir nog kul :crazy:
 
M

MaLinn

!

Jag har ridit in och utbildat en e Magritte. Den är super i tempramentet! Rör sig ngt kort och kan bli spänd. Men mkt positiv m hög ridbarhet!

Lycka till m hästköp!
 
P

Peluso

Jag rider ett sto e. Magritte mkt. Hon är liten ca 155-160. Mörbrun. Rör sig jättetrevligt, men det är en superkänslig häst å blir lätt sur. Så d är itne bara hoppa upp å åka runt=) Hon har sadeltvång, är gansak rädd av sig men annars supergo! Här är en bild:
http://mikaela.hpk.nu/bilder/B6.jpg
 
C

C_L

För o vara brun och sto var hon otroligt lik "min" i huvudet! samt övergången till halsen, ögonen specifikt var jättelika!

Så fin hon är! :)

Jag fotade grabben i helgen...med lins-skyddet på :crazy:
Så...bättre tur nästa gång :angel:

Trodde jag skulle kunna lägga ut och visa idag..men...den som väntar på något gott....osv.
 
M

Magrinette

Sv: Magritte

Har ett sto född -92 som är e. Magritte. Mycket kraft i henne och är väldigt intelligent, tog ett tag innan man lärt sig alla hennes smitningar :D Hon måste verkligen tänka mycket under träningarna, hon är som en bordercollie har jag fått höra. ;)

Men annars är hon en trevlig och gosig dam.
 
Sv: Magritte

Jätte gamal tråd, men svarar iallafall, har ett avelssto e Magritte, 160, snygg och rörlig, fantastisk mamma, lämnat föl till rixfölet mm mer info om henne och bilder på vår hemsida.
 
Sv: Magritte

Jobbade för ett par år sen hos en uppfödare som hade två Magritte avkommor, o de var inte roliga. De var väldigt vassa i humöret som unghästar iallafall, men kan ju ha bivit bätttre med åldern..
 
Sv: Magritte

Mitt sto som är född 94 är efter Magritte ue Tamburin. Hon är en stor & rejäl fuxdam på ca 174 i manken. 3 vita ben och stor bläs. Hon har ett bra steg och är mkt sammarbetsvillig men kan ha humör, dock aldrig elak på nått sätt. Är en riktig myshäst som gärna skulle bli din knähund och hatar att bli lämnad ensam. Fräck att rida med mkt motor utan att vara het. Tyvärr har jag haft en väldans massa otur med den här pållan men det hör ju egentligen inte till saken.
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 5369 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Avel Hej! Är nyfiken på om någon känner till några hästar och hur de blivit som är linjeavlade på Argentinus. ☺️
Svar
1
· Visningar
202
Avel Ni som tagit föl på era ston som varit uppstallade/inackorderade på anläggning eller hos någon privatperson, hur har ni löst hela...
2
Svar
26
· Visningar
1 569
Avel Undrar om det är sant som det sägs att Comme Il Faut ger små avkommor. Då är frågan om man vågar lägga denna hingsten på ett sto som är...
Svar
2
· Visningar
459
Avel Leker lite med tanken att låna magen av ett sto jag är väldigt förtjust i, men då jag själv är liten vill jag att avkomman absolut inte...
Svar
8
· Visningar
614

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Betäckningar 2021
  • OS-laget

Omröstningar

Upp