Bukefalos 26 år!

Någon i Östergötland som rider distans eller är intresserad av det?

D

daysi

Vore kul att veta om någon här i närheten rider distans eller funderar på att börja. Extra kul om det vore någon hemmahörande i Linköping! Intressant vore att veta hur/var ni rider och vilka tävlingar ni åker på`?
 
F

Fanatic

Hej!
Jag har två distanshästar strax utanför Linköping. Eller en och en halv, kanske, för den ena är bara en liten 2 åring! :) Den andra är 6 år och vi har startat i 3 st 50 km CR i år. Man kanske kan rida tillsammans någon gång? Jag har hästarna hemma själv, så jag har aldrig sällskap. :(
 
Jag! :)
Jag rider inte själv distans, men är hinknisse åt "den lila ryttaren" ;) Hon blev ju uttagen till lag SM detta år, men Goldie blev ju skadad :( Vart i Linköping bor du då?
Kul med en till distansintresserad från bygden :p :bump:
 
S

Schuber

Jag heter Anna Schuber och är distriksgrenledare för distansen i Östergötland. Jag bor mellan Linköping och Åtvidaberg, i Grebo och du är välkommen att hälsa på, rida, titta på mina hästar eller bara fika och prata distans :-)
Ingela Brinkefeldt bor i Gårdeby, utanför Linköping och hon är distrikets ryttarreprestentant.
Kolla in hemsidan http://hem.passagen.se/distansiostergotland/
där kan man hitta all möglig info om roliga saker som händer. Du kan också maila mig din mailadress, så kan jag skicka ut info direkt via mail !

KUL att se att vi blir fler och fler ! I dagsläget har jag ungefär kontakt med 25-30 personer som är intresserade av distans i distriktet.


///Anna Schuber
annaschuber@hotmail.com
013-55007
 
S

Schuber

HAHAHA - möglig info :-)
Nog för att det var ett tag sen sidan var uppdaterad, men möglig...HAHAHAH
Fort och fel, blir det ibland....
///Anna
 
D

daysi

Hej!
Jag har inte varit inne och "forumat" på länge, så det var kul att se att många har svarat! Fanatic, vart bor du? Jag har heller ingen att rida med (trist och tråk). Just nu är damen inte helt igång, och jag har heller aldrig startat någon tävling, men det vore skoj att rida ihop iallafall! Jag har min häst i Björkeberg utan för Malmslätt - Ledberg, det vore ju jätteskoj att träna ihop!
 
D

daysi

Hej elefanten!
Jag bor i stan, men jag har hästen i Björkeberg utanför Malmslätt - Ledberg.
 
D

daysi

Hej Anna!

Vi har faktiskt varit i kontakt via mail ang distans, men sedan blev det så mycket annat, stallbyte och allt blev trist, så intresset lades på is. Det vore kul att engagera sig lite i det hela, faktiskt. Har inte direkt hårdtränat distans, utan kört lite efter vad "Naturen som ridhus" säger, och jag gillar långritter i tempo.

Först och främst måste jag bara "komma igång" igen, men det är svårt utan ridsällskap...:-(
 
F

Fanatic

Hej!
Jag har hästarna hemma hos mig utanför Linköping mot Nykil. Inte så värst lång till Malmslätt, men Björkeberg vet jag inte vart det ligger! Min häst är inte heller fullt igång efter vintervilan, men vi är på g. Du får gärna ringa mig när du vill rida, så kan vi bestämma något. Mina nummer är: 013-50344 eller 0704-952729.
/Karin
 

Liknande trådar

Avel Jag är ju lite insnöad på shetlandsponny men börjar fundera på om jag kanske ska se mig om efter en helt annan ras. Jag vill ha en...
6 7 8
Svar
143
· Visningar
7 155
Gnägg Ska flytta till nytt stall om ett par veckor och funderar på att rida hästen till det nya stallet istället för att böka med boka/hämta...
Svar
14
· Visningar
1 506
Övr. Hund Hur stort behov har hundar av att umgås/bo med andra hundar? Jag tycker att min hund verkar lite nedstämd ibland (sjukdom/skada helt...
2 3
Svar
52
· Visningar
3 241
Skola & Jobb Jag är i en situation på min nuvarande arbetsplats där jag av flertalet olika anledningar har börjat se mig om. För ett tag sen sökte...
Svar
9
· Visningar
613

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Valp 2021 - del 2
  • Uppdateringstråd 26

Hästrelaterat

  • Uppdateringstråd
  • Vi som letar häst II

Omröstningar

Upp