Bukefalos 25 år, Läs mer! Arkivet

Någon i Östergötland som rider distans eller är intresserad av det?

D

daysi

Vore kul att veta om någon här i närheten rider distans eller funderar på att börja. Extra kul om det vore någon hemmahörande i Linköping! Intressant vore att veta hur/var ni rider och vilka tävlingar ni åker på`?
 
F

Fanatic

Hej!
Jag har två distanshästar strax utanför Linköping. Eller en och en halv, kanske, för den ena är bara en liten 2 åring! :) Den andra är 6 år och vi har startat i 3 st 50 km CR i år. Man kanske kan rida tillsammans någon gång? Jag har hästarna hemma själv, så jag har aldrig sällskap. :(
 
Jag! :)
Jag rider inte själv distans, men är hinknisse åt "den lila ryttaren" ;) Hon blev ju uttagen till lag SM detta år, men Goldie blev ju skadad :( Vart i Linköping bor du då?
Kul med en till distansintresserad från bygden :p :bump:
 
S

Schuber

Jag heter Anna Schuber och är distriksgrenledare för distansen i Östergötland. Jag bor mellan Linköping och Åtvidaberg, i Grebo och du är välkommen att hälsa på, rida, titta på mina hästar eller bara fika och prata distans :-)
Ingela Brinkefeldt bor i Gårdeby, utanför Linköping och hon är distrikets ryttarreprestentant.
Kolla in hemsidan http://hem.passagen.se/distansiostergotland/
där kan man hitta all möglig info om roliga saker som händer. Du kan också maila mig din mailadress, så kan jag skicka ut info direkt via mail !

KUL att se att vi blir fler och fler ! I dagsläget har jag ungefär kontakt med 25-30 personer som är intresserade av distans i distriktet.


///Anna Schuber
annaschuber@hotmail.com
013-55007
 
S

Schuber

HAHAHA - möglig info :-)
Nog för att det var ett tag sen sidan var uppdaterad, men möglig...HAHAHAH
Fort och fel, blir det ibland....
///Anna
 
D

daysi

Hej!
Jag har inte varit inne och "forumat" på länge, så det var kul att se att många har svarat! Fanatic, vart bor du? Jag har heller ingen att rida med (trist och tråk). Just nu är damen inte helt igång, och jag har heller aldrig startat någon tävling, men det vore skoj att rida ihop iallafall! Jag har min häst i Björkeberg utan för Malmslätt - Ledberg, det vore ju jätteskoj att träna ihop!
 
D

daysi

Hej elefanten!
Jag bor i stan, men jag har hästen i Björkeberg utanför Malmslätt - Ledberg.
 
D

daysi

Hej Anna!

Vi har faktiskt varit i kontakt via mail ang distans, men sedan blev det så mycket annat, stallbyte och allt blev trist, så intresset lades på is. Det vore kul att engagera sig lite i det hela, faktiskt. Har inte direkt hårdtränat distans, utan kört lite efter vad "Naturen som ridhus" säger, och jag gillar långritter i tempo.

Först och främst måste jag bara "komma igång" igen, men det är svårt utan ridsällskap...:-(
 
F

Fanatic

Hej!
Jag har hästarna hemma hos mig utanför Linköping mot Nykil. Inte så värst lång till Malmslätt, men Björkeberg vet jag inte vart det ligger! Min häst är inte heller fullt igång efter vintervilan, men vi är på g. Du får gärna ringa mig när du vill rida, så kan vi bestämma något. Mina nummer är: 013-50344 eller 0704-952729.
/Karin
 
OBS! Denna tråd har inte fått några nya svar på 6373 dagar.
Kanske det är bättre att starta en helt ny tråd för det du vill säga?
Självklart kan du fortfarande svara i denna tråd om du anser det mer lämpligt.

Liknande trådar

Hundavel&Ras Hej alla, förlåt för ännu en rastipstråd! Hoppas det finns någon där ute som orkar läsa :) Jag känner att det börjar bli dags för mig...
Svar
14
· Visningar
1 075
Kropp&Själ Hej,mina vänner på Bukefalos. Jag kallar er mina vänner,för detta forum är verkligen fantastiskt. Man får ett så oerhört fint stöd och...
Svar
18
· Visningar
1 974
Ridning Hej på er! 🙂 2017 sålde jag min hopphäst, sen dess har jag ridit en enda gång och det var i början av 2018 och då endast i skritt och...
Svar
4
· Visningar
746
  • Låst
  • Artikel
Dagbok Jag borde egentligen plugga nu, men det går inte. Jag sitter bara och funderar på det stora beslutet jag måste ta snart. Jag har hela...
Svar
1
· Visningar
459

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Betäckningar 2021
  • Föl 2021

Omröstningar

Upp