Övr. dagbok Något som skaver

Seabaz

Trådstartare
En bekant till mig som talade om för sitt ex, detta är 3 år sedan, att hon börjat träffa någon annan lite smått,, blev rasande och åkte hem till henne en sen kväll och tryckte ner henne mot köksbänken, med armen över hennes hals så hon var nära att tappa andan helt, med knytnäven (eller en trasig flaska i anda handen, minns inte nu?) hållandes hotandes över hennes ansikte....

En annan bekant som som sov i gästrummet när detta hände, vaknade och lyckades bryta detta och slänga ut mannen....

Min bekant ringer mig i chock och gråt och berättar vad som hänt, hon har blåmärken och sår över munnen nästa dag, han måste ha klappat till henne åtminstone en gång.

Mannen försvinner. Livet går vidare. Hon fortsätter dejta den andre mannen, blir gravid men nu har dom gjort slut sedan nåt år. Hon har mesta vårdnaden om barnet som snart fyller 2.


Nu har jag fått höra att hennes ex, misshandlaren, ska flytta in hos henne. Att hon förlåtit honom och "det var ju inte så farligt", det han gjorde en gång för 3 år sedan....

Detta skaver i mig. Dessutom med ett litet barn i huset nu med...
Och det finns inget jag kan göra.

Hon har inte berättat för sina förräldrar än, för hon är rädd, hon vet att dom hatar honom.

Han flyttar in om några dagar eller så
 

Seabaz:s ev trådar under: Dagbok Annonser Överallt

Seabaz

Trådstartare
Ja, det är ju så @MayGrace :(
Jag påminde min bekant här om dagen om den kvällen för 3 år sedan och är detta verkligen så smart? Måste han flytta in här direkt, han kan väl skaffa eget boende här i närheten så ni kan umgås på dina premisser ett tag först (snubben har bott hundratals mil bort senaste åren).

Jag tror ( ? ) dom träffats till och från "i smyg" senaste månaderna dock. Inte hos henne men hon har varit iväg lite då och då i några dagar. Inte sagt till nån vart hon varit eller sagt att hon hälsat på sina förräldrar (vilket kanske varit sant dock, det vet jag inte).

Men men, hon har förlåtit honom och lagt händelsen bakom sig
 

Hästdiskussioner nu

Övrigt-diskussioner nu

Dagbok

Radannonser

Hästnyheter

Bukefalos

Upp