Bukefalos 26 år!

Nervös...

L

Lilltufsan

Ska kolla mitt sto igen i nästa vecka :crazy: hon mår som en prinsessa men jag är ändå rädd att något ska ha hänt så att fostret är borta :cry: Visst, det är kanske onödigt att oroa sig.. men det är första fölet och jag vill så gärna att allt ska gå bra.

Phuuu... hatar att VÄNTA. Vet inte ens vilken dag det blir än...

En helt onödig tråd :crazy: men jag behövde skriva av mig lite nervositet...
 
L

lila

Vilket dygn är hon på ? Jag kollade två av mina förra veckan de var då på dygn 39 resp 45. Hon som var på dygn 39 var dessvärre tom... :(
Jag ska kolla det tredje stoet någon av de närmsta dagarna så jag håller tummarna för att hon är dräktig.

Jag kan ju tillägga att det är andra försöket på alla tre då en av dem resorberade tidigare i sommar och två av dem inte blev dräktiga alls vid första försöket.
 
Min ska osså kollas i nästa vecka, dag 90 på söndag. Bara till o hålla tummarna nu.. :) Håller tummarna för dig o ditt sto osså... :)
 
Y

yodi

Mitt sto ska ha sin 90 dygns koll i mitten av oktober, det är så nervöst att vänta :bump:
 
L

Lilltufsan

Åh, tack för svaren alla. Skönt att inte vara ensam nervös liksom... :smirk:

Hon är betäckt tidigt, i april, och kollad på 16e & 36e dygnet, då såg allt bra ut. :)

90-dgr koll hoppade jag över eftersom hingsten har avgift vid levande föl och stoet är för gammalt för fosterförsäkring. :crazy:

Hon går på bete fortfarande och nu dräktighetskollas alla stona i stallet där jag står uppstallad (står inackorderad i ett avelsstall) så då kollas hon också... så att jag får veta om hon fortfarande är dräktig :crazy: :crazy: :crazy: så jag vet om hon ska ha spruta för abortvisrus (dags nu i så fall) och hur jag ska göra foderstaten för hösten/vintern.

Hon är rund som en boll och jag tittar & tittar på magen men inte ser jag om det är hennes vanliga efter-betet-mage (lättfödd) eller en föl-mage. :crazy: :confused: :smirk:
 
L

lila

Jag har kollat mitt tredje sto idag och hon var också dräktig. Två av tre får jag väl vara nöjd med... :)
 
M

Mithra

jag ska kolla mina med, i mitten av oktober, har kollat på 18 dygnet och 30e, men inte sen, nu är den ena på 110e dygnet och den andra på 80e dygnet.
visst är det nervöst! man inbillar sig att de visar brunst.
som du sa, det är så mycket som kan hända på vägen.
 

ameo

Moderator
jag kollade mina ston häromdagen + det sto som varit här på betäckning...
Och mina två var dräktiga men inte det utomstående stoet. Och faktum är att jag hellre sett något av de egna stona tomma än det som inte är ,mitt, men tyvärr kan man inte välja.. :crazy:
(och fyra av dem fem ston hingsten (min) betäckte när han var iväg på station tidigare i somras är konstaterat dräktiga)

Men visst känns det bra att det blir två fölungar nästa sommar, frågan är bara NÄR? för märrarna har varit allt annat än tydliga i sitt brunstbeteende, jag hade ingen anbing om vare sig NÄR eller OM de betäckts.... *fribetäckning*
 

Liknande trådar

  • Artikel
Dagbok Idag har jag pratat med läkaren som jag oroade mig för typ hela helgen. Alltså inte för själva läkaren men att dom bestämmer saker då...
Svar
0
· Visningar
574
Kropp & Själ Det har i ca 1,5 år varit massor av problem med mig, saker som att jag fått svårt med balansen, avståndsbedömning, feber som kommer och...
8 9 10
Svar
183
· Visningar
22 911
  • Artikel
Dagbok Jag tänkte skriva lite om anorexi idag. Men först så vill jag säga tack till alla som har kommenterat saker och så och att jag vet att...
2
Svar
21
· Visningar
1 972
  • Artikel
Dagbok Idag har varit en till ganska jobbig dag men inte sååå dålig som några har varit nu. Men inte bra heller. Men iallafall så läkaren har...
Svar
11
· Visningar
1 044

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

Hund, Katt, Andra Djur

  • Valp 2022
  • Unghundar med stort motionsbehov

Hästrelaterat

  • Hitta tävlingsresultat tyskfödd häst.
  • Uppdateringstråd

Omröstningar

  • Bästa läderbalsamet
Upp