Bukefalos 26 år!

Ni som har katter?

fejko

Trådstartare
Hur länge kan dom vara borta? Min syrra har precis skaffat katt och är jätteorolig för att den inte varit hemma på ett par dagar.
 
D

DFZ

Det är olika, min ena katt som jag har han kommer in flera gånger om dagen och vill alltid vara inne på nätterna medans den andra kan vara borta i två veckor ibland, särskilt på sommaren. På vintern däremot så är de nästan bara inne båda två...de fryser väl :)
 
M

Marie_C

Har hon släppt ut den när hon precis fått den? Man måste ha inne katten i två-tre veckor så att den vet var den bor först. Har hon annonserat efter den? Det hade jag gjort om jag var hon. Katten kanske har gått tillbaka till det stället den bodde på innan.
 
G

Gul22

Jag säger som tidigare skribent.
Det vore bra om katten fick bo in sig i sitt nya hus, med sin nya familj innan man släpper ut den. Risken är annars stor att den försvinner.
Är det sen en kattunge så är det en katastrof. Den har ingen erfarenhet av att möta andra katter, fåglar, hundar, människor, bilar ... ja allting ute i vida världen.
 
M

Marie_C

Bra att den kom hem! Katter kan vara borta en månad och längre och komma hem igen. Men det händer väl inte så ofta.
 
S

strumpan

Jag förstår henne.
Själv blir jag nipprig när katten inte kommer då jag ropar på henne.
Hon har ännu inte varit borta på nätterna tack o lov.Hoppas kissen kommer hem snart.
 

Liknande trådar

Övr. Katt Hej! Någon som sitter på tips hur man kan få katten att sluta hoppa upp på vissa hyllor ? Det är såhär att min mamma på 65 år har 3...
Svar
15
· Visningar
612
Övr. Katt Igår hade vi en vän med två hundar, en hanhund och en tik, på besök. Vår unghund fick hälsa på de främmande hundarna och hanhunden fick...
Svar
4
· Visningar
356
Katthälsa Förutom dövhet - finns det någon forskning som visar att vita katter har fler sjukdomar/genetiska defekter än andra katter?
Svar
5
· Visningar
704
Katthälsa Min veterinär tror att min ena katt kan lida av Addisons sjukdom. Eftersom sjukdomen är så pass ovanlig för katt (?) kan veterinären...
Svar
2
· Visningar
275

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Vad gör vi? Del CLVI
  • Anhörigas veto tas bort
  • Vad kan man kräva av ett hotell?

Hund, Katt, Andra Djur

Hästrelaterat

  • Hästutbud
  • Annonsera mera VII

Omröstningar

  • Bästa läderbalsamet
Upp