Bukefalos 25 år!

Z

Zonya

Är det någon annan än jag här som har problem med att ridbyxbenen vill glida upp när man rider? Efter halva ridlektionen är byxbenen upp vid knävecken, nästan iallafall. Jätte obekvämt och irriterande :mad:. På mina gamla ridbyxor sydde jag ett band runt foten (som under fotsulan...) så att de inte skulle glida upp. Nu har ja köpt ett par nya och de vill också glida upp, inte så mycket som de förra men ändå.... Är det mig det e fel på då inga ridbyxor passar??? :confused:
 
R

Raeman

:confused: Det har jag aldrig varit med om!!! Jag knäpper kardborret och har strumpor över och nog sitter byxorna där de ska.

M.
 
H

hellas

Mina glider aldrig upp, men de har nog inte en chans på mina tjocka ben :rofl: :rofl:
 
Har jag inte heller varit med om :confused: Jag gör som ovanstående, knäpper kardborren, har strumpor över och därefter sitter det som berget. Tror inte ens jag kan DRA upp mina ridbyxor till knäna, och då har inte jag alls tjocka ben.
Du kanske har för stora ridbyxor???
 
A

alisson

Har man ridstrumpor brukar dom inte åka upp. Men jag som inte gillar det brukar sy på band under foten(på dom som är tillräckligt långa) så dom stannar där dom ska :devil:
 
Z

Zonya

fastän jag knäpper kardborrebandet och har strumpor glider de upp :( det måste nog vara mig det e fel på... :smirk:
 
K

kjelin01

har också varit med om detta....många ggr...


men jag har kommit på att om man har knäppt ordentligt, har ridstrumpor(tighta) över, och använder ridstövlar så går det bra!

fast man ska inte ha anlag för fotsvettb ksnake, då det blir noll luft däremellan.. :D
 
B

**BORTTAGEN**

Nä Mn vad smart med bandet under foten! Typ som galocher.. Måste pröva! Speciellt på ett par av D vita ridbyxorna.. Irriterande O rida på tävling O störas av det..
 

Liknande trådar

  • Artikel
Dagbok Jag fyllde år i veckan. Jag tycker inte sånt är viktigt alls och har aldrig varit road av nåt firande. Men inte en enda vän hörde av...
Svar
15
· Visningar
2 052
Hästmänniskan Gammal användare - nytt nick för att få helt utomstående åsikter på problemet, som inte grundar sig på inlägg jag skrivit tidigare...
2
Svar
31
· Visningar
4 873
Relationer Varning för vääääldigt långt inlägg! Jag skriver sällan personliga saker här men nu känner jag att jag skulle behöva andras syn på...
2 3 4
Svar
74
· Visningar
12 338
Utrustning Köpt min drömhäst för ett par veckor sedan som är helt underbar på alla sätt och vis. Jag har dock enorma problem med att hitta en sadel...
Svar
7
· Visningar
1 686

Bukefalos, Hästnyheter, Radannonser

Allmänt, Barn, Dagbok

  • Utslag
  • Vad gör vi? Del CXLIII
  • Adventskalender 2021 - öppningstråden

Hund, Katt, Andra Djur

  • Hur frusna är era hundar?
  • Placera kattlåda

Hästrelaterat

Omröstningar

  • Vackra vinterord
Upp